Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Poznan până la Constanţa

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Descoperă

Ajungeți de la Poznan la Constanţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Poznan la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Poznan la Constanţa transport zbor

Distanța 1.257 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Poznan - Constanţa

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Ryanair-logo
Ryanair
3 schimbări
Durata: 48 h 40 min
Lawica - Mihail Kogalniceanu
17:55 - 19:35
1.005,94 RON
LOT-logo
LOT
3 schimbări
Durata: 17 h 35 min
Lawica - Mihail Kogalniceanu
05:20 - 23:55
1.722,03 RON

Cât timp va dura să ajung de la Poznan la Constanţa cu avionul?

Călătoria de la Poznan la Constanţa cu avionul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 1.258 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Poznan la Constanţa?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Poznan la Constanţa, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Poznan la Constanţa?

O călătorie internațională de la Polonia la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Polonia, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele aeroporturi: Lawica. În funcție de aeroportul dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la aeroporturi precum Mihail Kogalniceanu. Unele companii aeriene vor călători la/de la numai câteva dintre aceste aeroporturi, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Poznan de la următoarele aeroporturi: Lawica. Sosind la Constanţa, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Mihail Kogalniceanu. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

Câte călătorii de la Poznan la Constanţa sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Poznan la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback