Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Rzeszów până la București

Starting from
232,56 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Călătoria dvs. de la Rzeszów la București cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Rzeszów la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Rzeszów la București?

Prețurile biletelor de avion de la Rzeszów la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Rzeszów la București vor costa 232,56 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 477,43 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.



Rzeszów la București transport zbor

Cel mai bun preț 232,56 RON
Durata călătoriei 17 h 5 min
Călătorii pe zi 54
Prima plecare 05:30
Ultima plecare 22:45
Distanța 696 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
-
Transportatori
4
Prețul minim
232,56 RON
Prețul maxim
1.856,11 RON

Rzeszów - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Wizz Air UK-logo
Wizz Air UK
1 schimbare
Durata: 8 h
Jasionka - Otopeni Intl
13:35 - 22:35
232,56 RON
Wizz Air UK-logo
Wizz Air UK
1 schimbare
Durata: 12 h 15 min
Jasionka - Otopeni Intl
13:35 - 02:50
232,56 RON
Wizz Air UK-logo
Wizz Air UK
2 schimbări
Durata: 32 h 40 min
Jasionka - Otopeni Intl
13:35 - 23:15
248,34 RON
Wizz Air UK-logo
Wizz Air UK
1 schimbare
Durata: 28 h 15 min
Jasionka - Otopeni Intl
13:35 - 18:50
251,51 RON
Wizz Air UK-logo
Wizz Air UK
1 schimbare
Durata: 23 h 20 min
Jasionka - Otopeni Intl
13:35 - 13:55
295,70 RON
Wizz Air UK-logo
Wizz Air UK
2 schimbări
Durata: 26 h 55 min
Jasionka - Otopeni Intl
13:35 - 17:30
298,82 RON
LOT-logo
LOT
2 schimbări
Durata: 26 h 25 min
Jasionka - Otopeni Intl
09:05 - 12:30
318,84 RON

Cât durează călătoria de la Rzeszów la București cu avionul?

Călătoria între Rzeszów și București cu avionul durează de obicei 17 h 5 min pentru a acoperi o distanță de 697 km. Cea mai scurtă călătorie de la Rzeszów la București vă va duce 4 h 5 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la București, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt plecările de la Rzeszów la București?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Rzeszów la București la 05:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:45. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Rzeszów la București?

O călătorie internațională de la Polonia la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Polonia, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele aeroporturi: Jasionka. În funcție de aeroportul dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la aeroporturi precum Otopeni Intl. Unele companii aeriene vor călători la/de la numai câteva dintre aceste aeroporturi, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

În Rzeszów, aeroporturile de plecare includ Jasionka. Când veți sosi în București, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Otopeni Intl. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Rzeszów spre București?

Numărul exact al călătoriilor de la Rzeszów la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 54 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv , LOT, Lufthansa și Ryanair. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 54 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Rzeszów la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Rzeszów la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 54 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback