• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Satu Mare până la Ciulniţa

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Transport Zbor

Mâine

Transport Zbor

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Ciulniţa

Ajungeți de la Satu Mare la Ciulniţa cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Satu Mare la Ciulniţa? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Satu Mare la Ciulniţa, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Satu Mare la Ciulniţa transport zbor

Distanța 500 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Satu Mare - Ciulniţa

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

TAROM-logo
TAROM
Durata: 1 h 20 min
Satu Mare - Otopeni Intl
19:50 - 21:10
608,31 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 1 h 20 min
Satu Mare - Otopeni Intl
10:15 - 11:35
727,63 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 27 h 5 min
Satu Mare - Mihail Kogalniceanu
10:15 - 13:20
2.006,96 RON

Cât durează să ajung de la Satu Mare la Ciulniţa cu avionul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 501 km de la Satu Mare la Ciulniţa. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Satu Mare la Ciulniţa ar putea să dureze mai mult de .

În ce moment al zilei pot călători de la Satu Mare la Ciulniţa?

Prima călătorie a serii pleacă de la Satu Mare la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Satu Mare și Ciulniţa. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Satu Mare la Ciulniţa?

Puteți pleca din Satu Mare la aeroporturi precum Satu Mare. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Ciulniţa la următoarele aeroporturi: Otopeni Intl și Mihail Kogalniceanu. Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Satu Mare și Ciulniţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Satu Mare la Ciulniţa au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Satu Mare la Ciulniţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.