Train Illustration

Gasiți un zbor de la Satu Mare până la Constanţa

Starting from
474,71 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

De la 764,95 RON
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Satu Mare la Constanţa cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Satu Mare la Constanţa? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Satu Mare la Constanţa, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de avion de la Satu Mare la Constanţa?

Prețurile biletelor de avion de la Satu Mare la Constanţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Satu Mare la Constanţa vor costa 474,71 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 1.456,17 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Satu Mare la Constanţa transport zbor

Cel mai bun preț 764,95 RON
Durata călătoriei 38 h 30 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 18:50
Ultima plecare 18:50
Distanța 600 km
Plecare Satu Mare
Sosire Constanţa
Transportatori TAROM, , Wizz Air UK, Wizz Air

Prețul biletului Satu Mare - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
151,20 RON
Detalii
Mâine
151,20 RON
764,95 RON
În 2 zile
136,60 RON
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
134 RON
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
3
Transportatori
4
Prețul minim
474,71 RON
Prețul maxim
5.177,38 RON

Satu Mare - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

142,60 RON

Data
Miercuri 17 August 2022
CFR Călători-logo
Satu Mare Sud - Constanța
07:54 - 07:44
CFR Călători
23h 50min
2 schimbări
CO2: 1.72kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

764,95 RON

Data
Miercuri 17 August 2022
TAROM-logo
Satu Mare - Aéroport international Mihail-Kogălniceanu
18:50 - 07:05
TAROM
36h 15min
2 schimbări
CO2: 110.97kg

Cât de lungă este călătoria de la Satu Mare la Constanţa cu avionul?

Călătoria între Satu Mare și Constanţa este lungă de vreo 600 km și de obicei durează aproximativ 36 h 20 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 9 h 25 min. Dacă încercați să ajungeți de la Satu Mare la Constanţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Satu Mare la Constanţa?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Satu Mare la Constanţa la 18:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 18:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Satu Mare la Constanţa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Satu Mare și Constanţa. Vă puteți începe călătoria în Satu Mare la aeroporturi precum Satu Mare. Acestea se leagă de aeroporturi care includ Mihail Kogalniceanu din Constanţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Satu Mare la Constanţa.

Câte călătorii de la Satu Mare la Constanţa sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Satu Mare la Constanţa, puteți călători cu furnizori precum TAROM, , Wizz Air UK și Wizz Air. Veți găsi un număr maxim de 18 plecări pe zi. În medie, sunt 2 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Satu Mare și Constanţa. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback