Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Satu Mare până la Sibiu

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Sibiu

Descoperă

Călătoria dvs. de la Satu Mare la Sibiu cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Satu Mare la Sibiu? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Satu Mare la Sibiu transport zbor

Distanța 242 km
Plecare Satu Mare
Sosire Sibiu
Transportatori , TAROM

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Satu Mare - Sibiu

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

71,70 RON

Data
Luni 9 Mai 2022
CFR Călători-logo
Satu Mare - Sibiu hc
04:56 - 17:58
CFR Călători
13h 2min
3 schimbări
CO2: 0.7kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Satu Mare la Sibiu cu avionul?

Distanța dintre Satu Mare și Sibiu este aproximativ 243 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

La ce oră sunt plecările de la Satu Mare la Sibiu?

În general, prima plecare a serii din Satu Mare va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Satu Mare la Sibiu se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Satu Mare la Sibiu?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Satu Mare și Sibiu. Vă puteți începe călătoria în Satu Mare la aeroporturi precum Satu Mare. Acestea se leagă de aeroporturi care includ Sibiu din Sibiu. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Satu Mare la Sibiu.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Satu Mare la Sibiu?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Satu Mare la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
199 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback