Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Satu Mare până la Suceava

Starting from
140,62 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Suceava

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Satu Mare la Suceava cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Satu Mare la Suceava. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de avion de la Satu Mare la Suceava?

Cele mai ieftine bilete de avion de la Satu Mare la Suceava costă 140,62 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 709,17 RON pentru biletul dvs. de avion. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de avion mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Satu Mare la Suceava.Satu Mare la Suceava transport zbor

Cel mai bun preț 140,62 RON
Durata călătoriei 23 h 10 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare 14:35
Ultima plecare 18:50
Distanța 253 km

Prețul biletului Satu Mare - Suceava în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
81,75 RON
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
6
Transportatori
4
Prețul minim
140,62 RON
Prețul maxim
12.323,52 RON

Satu Mare - Suceava

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

81,75 RON

Data
Vineri 28 Ianuarie 2022
CFR Călători-logo
Satu Mare - Bănești Suceava hc
04:56 - 21:23
CFR Călători
16h 27min
3 schimbări
CO2: 9.09kg
Cel mai ieftin
TAROM-logo
TAROM
1 schimbare
Durata: 4 h 5 min
Satu Mare - Salcea
18:50 - 22:55
363,72 RON
TAROM-logo
TAROM
2 schimbări
Durata: 26 h
Satu Mare - Salcea
18:50 - 20:50
970,08 RON
TAROM-logo
TAROM
2 schimbări
Durata: 25 h 25 min
Satu Mare - Salcea
18:50 - 20:15
1.104,36 RON
TAROM-logo
TAROM
3 schimbări
Durata: 26 h
Satu Mare - Salcea
18:50 - 20:50
1.277,62 RON
TAROM-logo
TAROM
3 schimbări
Durata: 25 h 25 min
Satu Mare - Salcea
18:50 - 20:15
1.498,53 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Satu Mare la Suceava cu avionul?

Călătoria între Satu Mare și Suceava este lungă de vreo 253 km și de obicei durează aproximativ 23 h 10 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 h 40 min. Dacă încercați să ajungeți de la Satu Mare la Suceava cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Satu Mare la Suceava?

Prima călătorie a zilei pornește de la Satu Mare la 14:35. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 18:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Satu Mare și Suceava. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la Satu Mare la Suceava?

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Satu Mare de la următoarele aeroporturi: Satu Mare. Sosind la Suceava, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Salcea. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Satu Mare la Suceava?

Dacă vreți să ajungeți de la Satu Mare la Suceava, puteți călători cu furnizori precum TAROM, , Wizz Air și Wizz Air UK. Veți găsi un număr maxim de 23 plecări pe zi. În medie, sunt 6 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Satu Mare și Suceava. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback