Zbor Sibiu - Satu Mare prețuri de la 1.286,24RON

Începe de la
1.286,24RON
Descoperă

Sibiu la Satu Mare de la zbor

Călătoria de la Sibiu la Satu Mare de la zbor este de 242,4 km și durează 12 h 15 min. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 07:15 și ultima la 19:55. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la Satu Mare cu zbor pentru doar 1.286,24RON sau până la 11.370,81RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 1.286,24RON.

Cel mai bun preț 1.286,24RON
Durata călătoriei 12 h 15 min
Conexiune pe zi 3
Cel mai mic pret 1.286,24RON
Cel mai mare preț 11.370,81RON
Prima Plecare 07:15
Ultima Plecare 19:55
Distanţă 242,4 km
Plecare Sibiu
Sosire Satu Mare
Transportatori KLM, Wizz Air,

Zbor Bilete de la Sibiu la Satu Mare

  Sep 29
  Detalii
  27°
  Sep 30
  Detalii
  25°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  24°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  25°
  Oct 06
  Detalii
  23°
  Oct 07
  Detalii
  22°
  Oct 08
  Detalii
  23°
  Oct 09
  Detalii
  25°
  Oct 10
  Detalii
  27°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  21°
  Oct 13
  Detalii
  18°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
27°

Ajungeți de la Sibiu la Satu Mare cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Sibiu la Satu Mare? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Sibiu la Satu Mare cu avionul?

Prețurile biletelor de avion de la Sibiu la Satu Mare variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Sibiu la Satu Mare vor costa 1.299RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 3.168,51RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Sibiu la Satu Mare
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sibiu la Satu Mare.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Satu Mare, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sibiu la Satu Mare.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Satu Mare cu avionul

Când călătoriți cu avionul către Satu Mare, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Servicii la bord KLM, Wizz Air și Lufthansa de la Sibiu la Satu Mare
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sibiu la Satu Mare cu zbor.
Facilităţi KLM Wizz Air Lufthansa TAROM Turkish Airlines Austrian Airlines Ryanair Vueling
Wifi
Bagaje
Mancare si bautura

Sibiu la Satu Mare Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
11.4kg
Autobuz
75.7kg
Zbor
3,027.5kg
Mașină
292.0kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Sibiu la Satu Mare?
Un bilet de zbor de la Sibiu la Satu Mare este de 3.506,01RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 1.286,24RON.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Sibiu la Satu Mare?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Sibiu la Satu Mare este de 1.286,24RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sibiu și Satu Mare cu zbor?
Distanța între Sibiu și Satu Mare este de 242,4 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Sibiu și Satu Mare?
Călătoria de la Sibiu la Satu Mare durează în medie 33 h 38 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 h 15 min.
Ce companii operează de la Sibiu la Satu Mare?
Ruta Sibiu - Satu Mare este acoperită de 12 operator(i). Puteți găsi pe Virail, KLM, Wizz Air, Aero Services Executive, Air Bagan, Lufthansa, Big Sky Airlines, TAROM, Turkish Airlines, Austrian Airlines, Ryanair, easyJet UK, Vueling ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Sibiu la Satu Mare?
Ruta de la Sibiu la Satu Mare are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Sibiu la Satu Mare?
Primul zbor de la Sibiu la Satu Mare pleacă la orele 07:15. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Sibiu la Satu Mare?
Ultimul zbor de la Sibiu la Satu Mare pleacă la orele 19:55. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sibiu la Satu Mare?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 1.286,24RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Sibiu la Satu Mare?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Sibiu pentru a merge la Satu Mare. Puteți merge de la Sibiu și puteți ajunge la Satu Mare.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Sibiu și Satu Mare?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Sibiu și Satu Mare este 12 h 15 min.
Există un zbor direct de la Sibiu la Satu Mare?
Da, există un zbor direct între Sibiu și Satu Mare.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Sibiu la Satu Mare?
Călătoria cu zbor de la Sibiu la Satu Mare creează 3,027.5kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail