Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Varna până la Baia Mare

Starting from
1.029,42 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Baia Mare

Descoperă

Ajungeți de la Varna la Baia Mare cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Varna la Baia Mare. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a ajunge de la Varna la Baia Mare?

Când călătoriți de la Varna la Baia Mare, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.952,24 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 1.029,42 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Varna la Baia Mare transport zbor

Cel mai bun preț 1.029,42 RON
Durata călătoriei 20 h 26 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare 13:50
Ultima plecare 16:20
Distanța 598 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
6
Transportatori
1
Prețul minim
1.029,42 RON
Prețul maxim
3.013,58 RON

Varna - Baia Mare

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

European air charter-logo
European air charter
2 schimbări
Durata: 21 h
Varna - Baia Mare
13:50 - 10:50
1.561,14 RON
S7 Airlines-logo
S7 Airlines
2 schimbări
Durata: 18 h 30 min
Varna - Baia Mare
16:20 - 10:50
1.784,73 RON

Cât de lungă este călătoria de la Varna la Baia Mare cu avionul?

Călătoria între Varna și Baia Mare este lungă de vreo 599 km și de obicei durează aproximativ 20 h 26 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 7 h 30 min. Dacă încercați să ajungeți de la Varna la Baia Mare cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Varna la Baia Mare?

Prima călătorie a zilei pornește de la Varna la 13:50. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 16:20. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Varna și Baia Mare. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la Varna la Baia Mare?

Călătoriile internaționale de la Bulgaria la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Bulgaria, veți putea să folosiți aeroporturi precum Varna. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Baia Mare. Nu fiecare aeroport din Bulgaria are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

În Varna, aeroporturile de plecare includ Varna. Când veți sosi în Baia Mare, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Baia Mare. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Varna spre Baia Mare?

Dacă vreți să ajungeți de la Varna la Baia Mare, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de 10 plecări pe zi. În medie, sunt 6 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Varna și Baia Mare. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
199 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback