Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Verona până la Baia Mare

Starting from
550,57 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Baia Mare

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Verona la Baia Mare

Plănuiți să călătoriți de la Verona la Baia Mare? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Verona la Baia Mare cu avionul?

În medie, un bilet de avion de la Verona la Baia Mare vă va costa 587,93 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 550,57 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Verona la Baia Mare transport zbor

Cel mai bun preț 550,57 RON
Durata călătoriei 47 h 58 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare 12:55
Ultima plecare 22:10
Distanța 992 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
3
Transportatori
-
Prețul minim
550,57 RON
Prețul maxim
648,02 RON

Verona - Baia Mare

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Wizz Air-logo
Wizz Air
2 schimbări
Durata: 52 h 30 min
Verona - Baia Mare
12:55 - 18:25
550,57 RON
Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 48 h 10 min
Verona - Baia Mare
17:15 - 18:25
565,19 RON
Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 43 h 15 min
Verona - Baia Mare
22:10 - 18:25
648,02 RON

Cât timp va dura să ajung de la Verona la Baia Mare cu avionul?

Călătoria între Verona și Baia Mare cu avionul durează de obicei 47 h 58 min pentru a acoperi o distanță de 993 km. Cea mai scurtă călătorie de la Verona la Baia Mare vă va duce 43 h 15 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Baia Mare, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Verona la Baia Mare?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Verona la Baia Mare la 12:55. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:10. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Verona la Baia Mare?

În cazul în care călătoriți internațional de la Italia la România, fiți atent la aceste rute care sunt disponibile pentru dvs. Puteți să plecați de la Verona și să sosiți la Baia Mare. Nu toate aeroporturile din Italia sunt legate de toate aeroporturile din România, așadar vă putem ajuta să planificați cea mai bună rută. Pentru călătoriile internaționale, verificați mereu cu atenție pentru a vă asigura că sosiți într-un loc convenabil și rămâneți receptiv când vă faceți rezervarea. Adesea, este posibil să constatați că o rută indirectă care face una sau mai multe schimbări pe parcurs este mai bună decât o rută directă.

În Verona, aeroporturile de plecare includ Verona. Când veți sosi în Baia Mare, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Baia Mare. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Verona spre Baia Mare?

Veți putea să călătoriți de la Verona la Baia Mare folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 3 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 3 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Verona la Baia Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Verona la Baia Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback