Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Vigo până la București

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Călătoria dvs. de la Vigo la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Vigo la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Vigo la București transport zbor

Distanța 2.806 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
-
Transportatori
7
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Vigo - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Iberia-logo
Iberia
3 schimbări
Durata: 35 h 45 min
Vigo - Otopeni Intl
21:40 - 10:25
989,08 RON
Iberia-logo
Iberia
3 schimbări
Durata: 38 h 30 min
Vigo - Otopeni Intl
21:40 - 13:10
1.072,20 RON
Iberia-logo
Iberia
3 schimbări
Durata: 46 h 30 min
Vigo - Otopeni Intl
13:40 - 13:10
1.099,39 RON
Iberia-logo
Iberia
1 schimbare
Durata: 9 h 5 min
Vigo - Otopeni Intl
13:40 - 23:45
1.183,97 RON
Iberia-logo
Iberia
3 schimbări
Durata: 43 h 45 min
Vigo - Otopeni Intl
13:40 - 10:25
1.279,47 RON
Iberia-logo
Iberia
2 schimbări
Durata: 40 h
Vigo - Otopeni Intl
21:40 - 14:40
1.354,51 RON
Air Europa-logo
Air Europa
2 schimbări
Durata: 46 h 55 min
Vigo - Otopeni Intl
20:45 - 20:40
1.377,50 RON

Cât durează călătoria de la Vigo la București cu avionul?

Cu o distanță de 2.807 km între Vigo și București, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

În ce moment al zilei pot călători de la Vigo la București?

Prima plecare a serii de la Vigo la București este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Vigo și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Vigo la București?

Călătoriile internaționale de la Spania la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Spania, veți putea să folosiți aeroporturi precum Vigo. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Otopeni Intl. Nu fiecare aeroport din Spania are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Vigo de la următoarele aeroporturi: Vigo. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Otopeni Intl. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Vigo spre București?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Vigo la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
București

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.