• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la București până la Sunny Beach Starting from 82,78 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Sunny Beach

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Sunny Beach

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Sunny Beach. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la București la Sunny Beach?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Sunny Beach. În medie, însă, veți plăti în jur de 85,56 RON pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 82,78 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.București la Sunny Beach transport autobuz

Cel mai bun preț 82,78 RON
Durata călătoriei 7 h 40 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 23:45
Ultima plecare 23:45
Distanța 232 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
1
Transportatori
1
Prețul minim
82,78 RON
Prețul maxim
97,40 RON
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 7 h 40 min
Bucharest Autogara Militari - Sunny Beach
23:45 - 07:25
82,78 RON

Cât timp va dura să ajung de la București la Sunny Beach cu autobuzul?

Distanța dintre București și Sunny Beach este aproximativ 233 km. În general, va dura în jur de 7 h 40 min să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

La ce oră sunt plecările de la București la Sunny Beach?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la București la Sunny Beach, care de obicei este la 23:45. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 23:45. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la București la Sunny Beach?

În cazul în care călătoriți internațional de la România la Bulgaria, fiți atent la aceste rute care sunt disponibile pentru dvs. Puteți să plecați de la Bukarest, Militari și Bucharest Autogara Militari și să sosiți la Sunny Beach. Nu toate stațiile din România sunt legate de toate stațiile din Bulgaria, așadar vă putem ajuta să planificați cea mai bună rută. Pentru călătoriile internaționale, verificați mereu cu atenție pentru a vă asigura că sosiți într-un loc convenabil și rămâneți receptiv când vă faceți rezervarea. Adesea, este posibil să constatați că o rută indirectă care face una sau mai multe schimbări pe parcurs este mai bună decât o rută directă.

În București, stațiile de plecare includ Bukarest, Militari și Bucharest Autogara Militari. Când veți sosi în Sunny Beach, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Sunny Beach. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din București spre Sunny Beach?

Veți putea să călătoriți de la București la Sunny Beach folosind companii precum Flixbus. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 1 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Sunny Beach folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la București la Sunny Beach în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.