Gasiți un autobuz de la Eindhoven până la Utrecht

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de autobuz ieftine către Utrecht
de la24 RON

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 24 RON
Durata călătoriei 1 h 15 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare: 06:15
Ultima plecare: 18:10
Distanța 76km

Care sunt stațiile de plecare?

Autobuzele de Eindhoven rută - pleacă din Eindhoven, Eindhoven Airport și Eindhoven JF Kennedylaan/Limbopad Utrecht ultimul și ajunge la Utrecht, Utrecht P+R Westraven și Utrecht Central Bus Station Jaarbeursplein.

Autobuze din Eindhoven spre Utrecht


Dacă sunteți în căutarea pentru diferite alternative pentru a călători de la Eindhoven la Utrecht, trenuri și soluții carpooling ar putea fi o afacere bună văzut distanță relativ scurtă.

Pentru călătoriile relativ scurte, cum ar fi cea de la Eindhoven la Utrecht, ai putea, de asemenea, alege să călătorească prin carpooling, alternativa mai ieftina, sau cu trenul, o alegere ecologică.

La ce oră autobuzele pentru a părăsi Utrecht?

În timp ce primul autobuz pleacă de la: fristDeparture, ultima părăsește Eindhoven la 18:09. Durata călătoriei este pe 1 ora și 57 minute medie, dar poate lua numai 1 ora cu cele mai rapide conexiuni.

Ce companii de autobuz servi Eindhoven ruta - Utrecht

Există multe companii care cooperează cu virail, printre care, de asemenea FlixBus, Terravision și Eurolines SA cu autobuze către Utrecht./p>

Flixbus este, fără îndoială, una dintre cele mai tinere și cele mai renumite companii de autobuze din Europa întreagă. Cu mai mult de 40 de milioane de pasageri numai în 2017, Flixbus oferă conexiuni naționale și internaționale de autobuz, de asemenea, cu autobuzele de noapte.

Eurolines este una dintre companiile lider de autobuz din Europa, cu mai mult de 350 de conexiuni în 23 de țări. Printre serviciile sale se pot găsi și pe distanțe lungi autobuze de noapte.

Terravision este o companie nascut la Roma, care a gasit averea cea mai mare parte în Italia, Olanda, Marea Britanie, Austria, Portugalia și, de asemenea, Malta. Acesta oferă aeroport autobuze de transfer de la cele mai mari orașe la aeroport respectiv

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another