Gasiți un autobuz de la Eindhoven până la Utrecht

Aceste companii de transport au încredere în noi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 37,99RON
Durata călătoriei 1 h
Călătorii pe zi 18
Prima plecare: 06:15
Ultima plecare: 18:10
Distanța 76km

Care sunt stațiile de plecare?

Autobuzele de Eindhoven rută - pleacă din John F Kennedylaan, Eindhoven JF Kennedylaan/Limbopad, Eindhoven și Eindhoven Airport Utrecht ultimul și ajunge la NH Hotel Utrecht, Utrecht Central Bus Station Jaarbeursplein, Utrecht și Utrecht Bus Stop.

Prețul biletului Eindhoven - Utrecht în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
33,24 RON Detalii Detalii 33,24 RON Detalii Detalii Detalii
73,60 RON Detalii 75,88 RON73,60 RON73,60 RON73,60 RON Detalii

Autobuze din Eindhoven spre Utrecht


Dacă sunteți în căutarea pentru diferite alternative pentru a călători de la Eindhoven la Utrecht, trenuri și soluții carpooling ar putea fi o afacere bună văzut distanță relativ scurtă.

Pentru călătoriile relativ scurte, cum ar fi cea de la Eindhoven la Utrecht, ai putea, de asemenea, alege să călătorească prin carpooling, alternativa mai ieftina, sau cu trenul, o alegere ecologică.

La ce oră autobuzele pentru a părăsi Utrecht?

În timp ce primul autobuz pleacă de la: fristDeparture, ultima părăsește Eindhoven la 18:09. Durata călătoriei este pe 2 ore și 6 minute medie, dar poate lua numai 1 ora cu cele mai rapide conexiuni.

Ce companii de autobuz servi Eindhoven ruta - Utrecht

Există multe companii care cooperează cu virail, printre care, de asemenea Eurolines, Eurolines SA, FlixBus și Terravision cu autobuze către Utrecht./p>

Flixbus este, fără îndoială, una dintre cele mai tinere și cele mai renumite companii de autobuze din Europa întreagă. Cu mai mult de 40 de milioane de pasageri numai în 2017, Flixbus oferă conexiuni naționale și internaționale de autobuz, de asemenea, cu autobuzele de noapte.

Eurolines este una dintre companiile lider de autobuz din Europa, cu mai mult de 350 de conexiuni în 23 de țări. Printre serviciile sale se pot găsi și pe distanțe lungi autobuze de noapte.

Terravision este o companie nascut la Roma, care a gasit averea cea mai mare parte în Italia, Olanda, Marea Britanie, Austria, Portugalia și, de asemenea, Malta. Acesta oferă aeroport autobuze de transfer de la cele mai mari orașe la aeroport respectiv

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another