Gasiți un autobuz de la Harlingen, Provincia Frizia până la Amsterdam

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 38 RON
Durata călătoriei 1 h 45 min
Călătorii pe zi 2
Prima plecare: 10:00
Ultima plecare: 10:00
Distanța 96km

Care sunt stațiile de plecare și de sosire atunci când călătoresc cu autobuzul Amsterdam?

Autobuzele de la Harlingen, Provincia Frizia pleacă din Harlingen Station, ajungând la Amsterdam Sloterdijk și Schiphol Airport Amsterdam.

Autobuze din Harlingen, Provincia Frizia spre Amsterdam


Pentru călătoriile relativ scurte, cum ar fi cea de la Harlingen, Provincia Frizia la Amsterdam, ai putea, de asemenea, alege să călătorească prin carpooling, alternativa mai ieftina, sau cu trenul, o alegere ecologică.

Dacă sunteți în căutarea pentru diferite alternative pentru a călători de la Harlingen, Provincia Frizia la Amsterdam, trenuri și soluții carpooling ar putea fi o afacere bună văzut distanță relativ scurtă.

Atunci când sunt autobuzele de la Harlingen, Provincia Frizia la Amsterdam programată?

Durata medie a călătoriei este 1 ora și 45 minute, dar cele mai rapide conexiuni de autobuz te la Amsterdam în 1 ora și 30 minute. Primul autobuz este programată la 10:07, iar ultimul la 10:07./p>

Ce companii de autobuz servi Harlingen, Provincia Frizia ruta - Amsterdam

Printre mai mulți parteneri de virail, puteți găsi, de asemenea FlixBus, oferind autobuze de la Harlingen, Provincia Frizia la Amsterdam./p>

Flixbus este, fără îndoială, una dintre cele mai tinere și cele mai renumite companii de autobuze din Europa întreagă. Cu mai mult de 40 de milioane de pasageri numai în 2017, Flixbus oferă conexiuni naționale și internaționale de autobuz, de asemenea, cu autobuzele de noapte.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another