• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Lisabona până la București Starting from 1.364,15 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Călătoria dvs. de la Lisabona la București cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Lisabona la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Lisabona la București?

Când călătoriți de la Lisabona la București, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.364,15 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 1.364,15 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Lisabona la București transport autobuz

Cel mai bun preț 1.364,15 RON
Durata călătoriei 69 h 25 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 21:50
Ultima plecare 21:50
Distanța 2.976 km

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
1
Transportatori
1
Prețul minim
1.364,15 RON
Prețul maxim
1.364,15 RON

Lisabona - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Zbor

92,62 RON

Data
Marți 12 Octombrie 2021
Ryanair-logo
Humberto Delgado - Otopeni Intl
11:00 - 20:30
Ryanair
31h 30min
1 schimbări
CO2: 598.14kg
Cel mai ieftin
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 69 h 25 min
Lisbon (Oriente) - Bucharest Autogara Militari
21:50 - 21:15
1.364,15 RON

Cât durează să ajung de la Lisabona la București cu autobuzul?

Călătoria între Lisabona și București cu autobuzul este aproximativ 2.976 km. Vă va lua cam 69 h 25 min să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Lisabona la București?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Lisabona la București la 21:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Lisabona laBucurești?

O călătorie internațională de la Portugalia la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Portugalia, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele stații: Lisbon (Oriente). În funcție de stația dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la stații precum Bucharest Autogara Militari. Unii furnizori vor călători numai la/de la câteva astfel de stații, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

Puteți pleca din Lisabona la stații precum Lisbon (Oriente). La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele stații: Bucharest Autogara Militari. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Lisabona și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Lisabona la București?

În medie, sunt 1 plecări zilnice de la Lisabona la București. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 1 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ Flixbus și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie plecări de la Lisabona care merg direct la București. Există 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări