Gasiți un autobuz de la Utrecht până la Eindhoven

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 71,29RON
Durata călătoriei 1 h 15 min
Călătorii pe zi 16
Prima plecare: 07:15
Ultima plecare: 18:15
Distanța 76km

Care stații sunt deservite de autobuze de la Utrecht la Eindhoven?

Atunci când călătoresc cu autobuzul de la Utrecht la Eindhoven, stațiile sunt deservite Utrecht, NH Hotel Utrecht, Utrecht Central Bus Station Jaarbeursplein și Utrecht Bus Stop și Eindhoven Stationsweg, John F Kennedylaan, Eindhoven JF Kennedylaan/Limbopad și Eindhoven Airport.

Prețul biletului Utrecht - Eindhoven în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
74 RON Detalii Detalii 47 RON52 RON52 RON Detalii
Detalii Detalii Detalii Detalii 50 RON Detalii Detalii

Autobuze din Utrecht spre Eindhoven


Deoarece călătoria de la Utrecht la care nu este atât de Eindhoven mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

Dacă sunteți în căutarea pentru diferite alternative pentru a călători de la Utrecht la Eindhoven, trenuri și soluții carpooling ar putea fi o afacere bună văzut distanță relativ scurtă.

La ce oră autobuzele pentru a părăsi Eindhoven?

Primul autobuz pleacă la ora la 07:08 Eindhoven ultimul, în timp ce ultima este programată la 18:08. Călătoria durează pe 1 ora și 32 minute medie, dar cele mai rapide conexiuni iau numai 1 ora și 15 minute.

Ce companii de autobuz servi Utrecht ruta - Eindhoven

Cu DeinBus, Eurolines, Eurolines SA și Terravision va fi capabil să călătorească trom Utrecht cu autobuzul Eindhoven./p>

Eurolines este una dintre companiile lider de autobuz din Europa, cu mai mult de 350 de conexiuni în 23 de țări. Printre serviciile sale se pot găsi și pe distanțe lungi autobuze de noapte.

Terravision este o companie nascut la Roma, care a gasit averea cea mai mare parte în Italia, Olanda, Marea Britanie, Austria, Portugalia și, de asemenea, Malta. Acesta oferă aeroport autobuze de transfer de la cele mai mari orașe la aeroport respectiv

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another