• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Veliko Tărnovo până la București

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Veliko Tărnovo la București

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Veliko Tărnovo la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Veliko Tărnovo la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Veliko Tărnovo la București transport autobuz

Distanța 155 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 3 h 45 min
Veliko Tarnovo - Bucharest Autogara Militari
02:45 - 06:30
48,67 RON
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 3 h 45 min
Veliko Tarnovo - Bucharest Autogara Militari
12:45 - 16:30
48,67 RON

Cât timp va dura să ajung de la Veliko Tărnovo la București cu autobuzul?

Călătoria de la Veliko Tărnovo la București cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 156 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

În ce moment al zilei pot călători de la Veliko Tărnovo la București?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Veliko Tărnovo la București la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Veliko Tărnovo laBucurești?

Când călătoriți de la Bulgaria cu autobuzul, veți putea pleca de la stații precum Veliko Tarnovo. Aceste rute se vor lega de stații care includ Bucarest și Bucharest Autogara Militari din România. O călătorie internațională poate fi complexă și, în funcție de orașele între care călătoriți, ar putea necesita o schimbare pe rută. Virail vă va arăta care stații din Bulgaria și România au o legătură directă între ele și care necesită o călătorie indirectă. S-ar putea să fie nevoie să schimbați pe parcurs pentru a ajunge de la stația preferată din Bulgaria la punctul dvs. de sosire din România.

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Veliko Tărnovo de la următoarele stații: Veliko Tarnovo. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Bucarest și Bucharest Autogara Militari. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în București.

Câte călătorii de la Veliko Tărnovo la București sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Veliko Tărnovo la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.