• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Veliko Tărnovo până la Giurgiu

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Giurgiu

Ajungeți de la Veliko Tărnovo la Giurgiu cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Veliko Tărnovo la Giurgiu. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Veliko Tărnovo la Giurgiu transport autobuz

Distanța 93 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 2 h 25 min
Veliko Tarnovo - Giurgiu
03:45 - 06:10
58,42 RON

Cât de lungă este călătoria de la Veliko Tărnovo la Giurgiu cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 94 km de la Veliko Tărnovo la Giurgiu. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Veliko Tărnovo la Giurgiu ar putea să dureze mai mult de .

La ce oră sunt plecările de la Veliko Tărnovo la Giurgiu?

Prima călătorie a serii pleacă de la Veliko Tărnovo la . Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la . Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Veliko Tărnovo și Giurgiu. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Veliko Tărnovo la Giurgiu?

Puteți călători de la Bulgaria la România folosind motorul de căutare al Virail pentru a găsi călătoria ideală dintre toate opțiunile disponibile. În Bulgaria, puteți folosi stații precum Veliko Tarnovo. Acestea vă vor duce la stații precum Giurgiu din România. Totuși, întotdeauna este important să vă uitați la detalii atunci când planificați o călătorie internațională. S-ar putea să nu existe o legătură directă între stațiile alese din Bulgaria și România. Dacă aceasta este situația, va trebui să faceți o călătorie de legătură, schimbând la una sau mai multe stații pe parcurs.

Veți putea pleca din Veliko Tărnovo folosind stații precum Veliko Tarnovo. Acestea vă conectează cu stații care includ Giurgiu din Giurgiu. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Veliko Tărnovo, fie în Giurgiu, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Veliko Tărnovo la Giurgiu?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Veliko Tărnovo la Giurgiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.