• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Vidin, Regiunea Vidin până la Calafat Starting from 4,87 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Calafat

Călătoria dvs. de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat?

În medie, un bilet de autobuz de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat vă va costa 4,92 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 4,87 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Vidin, Regiunea Vidin la Calafat transport autobuz

Cel mai bun preț 4,87 RON
Durata călătoriei 45 min
Călătorii pe zi 1
Prima plecare 06:45
Ultima plecare 06:45
Distanța 5 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
1
Transportatori
1
Prețul minim
4,87 RON
Prețul maxim
24,31 RON
Flixbus-logo
Flixbus
Durata: 45 min
Vidin - Calafat
06:45 - 07:30
4,87 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 45 min. Atât durează să traversați 5 km de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat ar putea să dureze mai mult de 45 min.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat la 06:45. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 06:45. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

O călătorie internațională de la Bulgaria la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Bulgaria, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele stații: Vidin. În funcție de stația dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la stații precum Calafat. Unii furnizori vor călători numai la/de la câteva astfel de stații, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Vidin, Regiunea Vidin și Calafat. Vă puteți începe călătoria în Vidin, Regiunea Vidin la stații precum Vidin. Acestea se leagă de stații care includ Calafat din Calafat. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat.

Câte călătorii zilnice există de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat?

Veți putea să călătoriți de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat folosind companii precum Flixbus. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 1 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Vidin, Regiunea Vidin la Calafat în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.