Gasiți un tren de la Aachen până la Welkenraedt

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

route.findCheapTickets_train
de la185,36RON

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 185,36RON
Durata călătoriei 1 h 12 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare: 07:24
Ultima plecare: 20:21
Distanța 15km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Aachen la Welkenraedt.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii deservesc ruta de la Aachen la Welkenraedt?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, SNCF care deservesc Aachen ruta trenului -. Welkenraedt <.

Care este prețul biletelor de tren de la Aachen la Welkenraedt?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Aachen la Welkenraedt ultimul de 36,50 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Aachen pentru a putea fi în jur de Welkenraedt 39,00 RON.

Trenuri din Aachen spre Welkenraedt


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Welkenraedt ultimul ajungeti?

Trenurile pleacă Aachen din AACHEN HBF și să ajungă la WELKENRAEDT.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Welkenraedt ultimul este călătoria?

Primul tren spre 07:09 pleacă la ora Welkenraedt ultimul, în timp ce ultimul la 17:09. În medie, călătoria durează 1 ora și 12 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 ora și 11 minute Welkenraedt ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another