Gasiți un tren de la Gent până la Bascoup

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Distanța 76 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Gent la Bascoup pe virail.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii de turism de la Gent cu trenul până la Bascoup?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Gent la Bascoup oferite de .

Trenuri din Gent spre Bascoup

Cât timp durează de la Gent la și când Bascoup trenurile plece?

Primul tren spre pleacă la ora Bascoup ultimul, în timp ce ultimul la . Pentru a obține de la Gent cu trenul până la Bascoup, veți avea nevoie de .

Ce stații face trenurile să plece de la Bascoup?

Trenurile spre pot pleca din Bascoup ultimul Gand-Saint-Pierre / Gent-Sint-Pieters și să ajungă la CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT Cité [TEC].

Deoarece călătoria între Gent și relativ scurt Bascoup ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.