Gasiți un tren de la Hașag până la Lunca

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Lunca

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 6,05RON
Durata călătoriei 2 h 9 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare: 12:56
Ultima plecare: 18:07
Distanța 244km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Hașag la Lunca.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Lunca. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Hașag la Lunca, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii deservesc ruta de la Hașag la Lunca?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Infofer care deservesc Hașag ruta trenului -. Lunca <.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Lunca?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Hașag din 6,05 RON Lunca. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 6,05 RON.

Trenuri din Hașag spre Lunca


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Hașag și Lunca, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Hașag la Lunca?

Trenurile să plece de la Hasag Hc Hașag Lunca ultimul și ajung în Lunca Hc.

Cât timp durează de la Hașag la și când Lunca trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 ora și 3 minute Lunca ultimul, dar, în medie, este nevoie de 2 ore și 26 minute. Primul tren indreptat spre Lunca ultimul la 12:03, în timp ce ultima părăsește Hașag la 18:03.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another