• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Igiroasa până la Iaşi

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Călătoria dvs. de la Igiroasa la Iaşi cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Igiroasa la Iaşi. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Igiroasa la Iaşi transport tren

Distanța 460 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Igiroasa - Iaşi

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Infofer-logo
Infofer
Durata: 17 h 32 min
Igiroasa Hm - Nicolina
06:09 - 23:41
Infofer-logo
Infofer
Durata: 17 h 42 min
Igiroasa Hm - Iasi
06:09 - 23:51
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 14 min
Igiroasa Hm - Nicolina
06:22 - 19:36
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 24 min
Igiroasa Hm - Iasi
06:22 - 19:46
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 46 min
Igiroasa Hm - Nicolina
09:55 - 23:41
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 56 min
Igiroasa Hm - Iasi
09:55 - 23:51
Infofer-logo
Infofer
Durata: 20 h 40 min
Igiroasa Hm - Iasi
14:57 - 11:37

Cât durează să ajung de la Igiroasa la Iaşi cu trenul?

Călătoria de la Igiroasa la Iaşi cu trenul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 461 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

La ce oră sunt plecările de la Igiroasa la Iaşi?

Prima plecare a serii de la Igiroasa la Iaşi este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Igiroasa și Iaşi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Igiroasa laIaşi?

Veți putea pleca din Igiroasa folosind stații precum Igiroasa Hm. Acestea vă conectează cu stații care includ Nicolina și Iasi din Iaşi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Igiroasa, fie în Iaşi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Igiroasa la Iaşi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Igiroasa la Iaşi. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.