Gasiți un tren de la Köln până la Essen, Flanders

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 24,31 RON
Durata călătoriei 50 min
Călătorii pe zi 4
Prima plecare 09:13
Ultima plecare 16:01
Distanța 184 km

Bilete de tren ieftine de la Köln pe virail Essen, Flanders.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Köln la Essen, Flanders. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Essen, Flanders?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Köln la, de asemenea, doar Essen, Flanders 24,31 RON, în timp ce prețul mediu este 24,31 RON.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Köln pentru a Essen, Flanders?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea FlixTrain, oferind conexiuni de tren între Köln și Essen, Flanders.

Flixtrain aparține companiei de autobuze lider FlixBus și a fost introdusă ca nou serviciu feroviar low-cost, care operează în prezent în Germania, cu rutele Berlin-Stuttgart și Hamburg-Köln.

Trenuri din Köln spre Essen, Flanders

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Köln la Essen, Flanders programată?

În medie, este nevoie de 50 min pentru a ajunge la cu trenul Essen, Flanders, dar va avea nevoie de 47 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 09:13, în timp ce ultima părăsește Köln la 16:01.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Essen, Flanders ultimul ajungeti?

Trenurile să plece de la Cologne central station (train) Köln Essen, Flanders ultimul și ajung în Essen Central Station (train).

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt