Gasiți un tren de la Roubaix până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 105,24 RON
Durata călătoriei 1 h 54 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare 06:27
Ultima plecare 23:19
Distanța 84 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Roubaix la Bruxelles.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Bruxelles. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Roubaix la Bruxelles, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Bruxelles?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Roubaix la Bruxelles ultimul de 110,26 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Roubaix pentru a putea fi în jur de Bruxelles 105,24 RON.

Ce companii de turism de la Roubaix cu trenul până la Bruxelles?

Pentru a ajunge la cu trenul Bruxelles, vă puteți baza pe OUI.sncf și SNCF, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Trenuri din Roubaix spre Bruxelles

Cât timp durează de la Roubaix la și când Bruxelles trenurile plece?

Primul tren spre 06:27 pleacă la ora Bruxelles ultimul, în timp ce ultimul la 23:19. În medie, călătoria durează 1 h 54 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 h 2 min Bruxelles ultimul.

Stații care servesc linia de cale ferată Roubaix - Bruxelles?

Puteți lua trenul spre Aeroport Cdg2 Tgv Roissy, Marne-La-Vallée - Chessy - Gare Tgv Et OuiGo (À 200m Du Parc Disneyland Paris) și Roubaix la Bruxelles, care ajunge la MONTPELLIER SUD DE FRANCE și Bruxelles Midi.

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt