Gasiți un tren de la Utrecht până la Eindhoven

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Eindhoven
de la69 RON

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 69 RON
Durata călătoriei 50 min
Călătorii pe zi 95
Prima plecare: 00:09
Ultima plecare: 23:39
Distanța 76km

bilete de tren ieftine de la Utrecht pe virail Eindhoven.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Utrecht la Eindhoven. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii deservesc ruta de la Utrecht la Eindhoven?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, NS care deservesc Utrecht ruta trenului -. Eindhoven <.

Nederlandse Spoorwegen este furnizorul feroviar național în Țările de Jos; acesta oferă soluții de tren la nivel regional și local, în timp ce traseele pe distanțe lungi sunt deservite de trenurile Intercity. În ceea ce privește rutele internaționale, NS se bazează pe serviciul ICE Deutsche Bahn sau pe trenurile Thalys care operează între Paris și Amsterdam.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Eindhoven?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Utrecht la Eindhoven pentru 14,50 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 14,50 RON medie Eindhoven ultimul.

Trenuri din Utrecht spre Eindhoven


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între Utrecht și relativ scurt Eindhoven ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Stații care servesc linia de cale ferată Utrecht - Eindhoven?

Trenurile spre va pleca de la Eindhoven ultimul Utrecht Centraal și va ajunge la Eindhoven.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Utrecht la Eindhoven programată?

Acesta va lua 49 minute pentru a ajunge la Eindhoven. Cele mai vechi tren pleacă Utrecht la 00:12, în timp ce ultimul pleacă la 10:12.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another