• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Londra până la Cluj-Napoca Starting from 170 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Transport Zbor

Mâine

Transport Zbor

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Călătoria dvs. de la Londra la Cluj-Napoca cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Londra la Cluj-Napoca. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a ajunge de la Londra la Cluj-Napoca?

Cele mai ieftine bilete de avion de la Londra la Cluj-Napoca costă 170 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 740,59 RON pentru biletul dvs. de avion. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de avion mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Londra la Cluj-Napoca.Londra la Cluj-Napoca transport zbor

Cel mai bun preț 170 RON
Durata călătoriei 7 h 37 min
Călătorii pe zi 12
Prima plecare 05:45
Ultima plecare 21:35
Distanța 1.793 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
12
Transportatori
12
Prețul minim
170 RON
Prețul maxim
6.883,72 RON

Londra - Cluj-Napoca

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Ryanair-logo
Ryanair
Durata: 2 h 45 min
Stansted - Napoca
06:55 - 11:40
170 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
Durata: 2 h 55 min
Luton - Napoca
21:35 - 02:30
244,64 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
Durata: 2 h 55 min
Luton - Napoca
08:00 - 12:55
327,62 RON

Cât timp va dura să ajung de la Londra la Cluj-Napoca cu avionul?

Distanța dintre Londra și Cluj-Napoca este în jur de 1.794 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 7 h 37 min. Totuși, cele mai rapide rute între Londra și Cluj-Napoca durează 2 h 45 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Londra la Cluj-Napoca?

În general, prima plecare a zilei din Londra va fi la 05:45, iar ultima plecare va fi la 21:35. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Londra la Cluj-Napoca se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Londra la Cluj-Napoca?

În cazul în care călătoriți internațional de la Marea Britanie la România, fiți atent la aceste rute care sunt disponibile pentru dvs. Puteți să plecați de la 卢顿机场, 盖特威克机场, 斯坦斯特德机场, Stansted și Luton și să sosiți la 克卢日纳波卡国际机场 și Napoca. Nu toate aeroporturile din Marea Britanie sunt legate de toate aeroporturile din România, așadar vă putem ajuta să planificați cea mai bună rută. Pentru călătoriile internaționale, verificați mereu cu atenție pentru a vă asigura că sosiți într-un loc convenabil și rămâneți receptiv când vă faceți rezervarea. Adesea, este posibil să constatați că o rută indirectă care face una sau mai multe schimbări pe parcurs este mai bună decât o rută directă.

În Londra, aeroporturile de plecare includ 卢顿机场, 盖特威克机场, 斯坦斯特德机场, Stansted și Luton. Când veți sosi în Cluj-Napoca, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum 克卢日纳波卡国际机场 și Napoca. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Londra spre Cluj-Napoca?

Numărul exact al călătoriilor de la Londra la Cluj-Napoca poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 12 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Wizz Air, Blue Air, Lufthansa, Turkish Airlines, , Air France, TAROM, KLM, LOT, ブエリング航空, LOTポーランド航空 și Ryanair. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 38 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Londra la Cluj-Napoca. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Londra la Cluj-Napoca variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări.