Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Poznan până la Craiova

Starting from
978,65 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Craiova

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Poznan la Craiova

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Poznan la Craiova. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Poznan la Craiova cu avionul?

Prețurile biletelor de avion de la Poznan la Craiova variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Poznan la Craiova vor costa 978,65 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 1.581,03 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Poznan la Craiova transport zbor

Cel mai bun preț 978,65 RON
Durata călătoriei 28 h 12 min
Călătorii pe zi 28
Prima plecare 05:25
Ultima plecare 21:15
Distanța 1.032 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
28
Transportatori
-
Prețul minim
978,65 RON
Prețul maxim
2.601,82 RON

Poznan - Craiova

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

LOT-logo
LOT
3 schimbări
Durata: 17 h 55 min
Lawica - Craiova
05:25 - 00:20
978,65 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
2 schimbări
Durata: 30 h
Lawica - Craiova
11:00 - 18:00
1.022,41 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
3 schimbări
Durata: 28 h 25 min
Lawica - Craiova
12:35 - 18:00
1.027,72 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
2 schimbări
Durata: 12 h 20 min
Lawica - Craiova
11:00 - 00:20
1.028,79 RON
Wizz Air UK-logo
Wizz Air UK
1 schimbare
Durata: 19 h 40 min
Lawica - Craiova
16:25 - 13:05
1.066,16 RON
LOT-logo
LOT
3 schimbări
Durata: 35 h 35 min
Lawica - Craiova
05:25 - 18:00
1.135,50 RON
LOT-logo
LOT
3 schimbări
Durata: 28 h 10 min
Lawica - Craiova
12:50 - 18:00
1.135,50 RON

Cât de lungă este călătoria de la Poznan la Craiova cu avionul?

Călătoria între Poznan și Craiova este lungă de vreo 1.032 km și de obicei durează aproximativ 28 h 12 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 8 h 45 min. Dacă încercați să ajungeți de la Poznan la Craiova cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Poznan la Craiova?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Poznan la Craiova, care de obicei este la 05:25. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 21:15. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Poznan la Craiova?

În cazul în care călătoriți internațional de la Polonia la România, fiți atent la aceste rute care sunt disponibile pentru dvs. Puteți să plecați de la Lawica și să sosiți la Craiova. Nu toate aeroporturile din Polonia sunt legate de toate aeroporturile din România, așadar vă putem ajuta să planificați cea mai bună rută. Pentru călătoriile internaționale, verificați mereu cu atenție pentru a vă asigura că sosiți într-un loc convenabil și rămâneți receptiv când vă faceți rezervarea. Adesea, este posibil să constatați că o rută indirectă care face una sau mai multe schimbări pe parcurs este mai bună decât o rută directă.

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Poznan de la următoarele aeroporturi: Lawica. Sosind la Craiova, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Craiova. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

Câte călătorii de la Poznan la Craiova sunt în fiecare zi?

Ruta de la Poznan la Craiova este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la 28 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Poznan de 28 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Poznan la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 28 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback