Train Illustration

Gasiți un zbor de la Poznan până la Suceava

Starting from
301,06 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Poznan la Suceava cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Poznan la Suceava. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Poznan la Suceava?

În medie, un bilet de avion de la Poznan la Suceava vă va costa 4.185,96 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 301,06 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Poznan la Suceava transport zbor

Cel mai bun preț 301,06 RON
Durata călătoriei 29 h 5 min
Călătorii pe zi 26
Prima plecare 06:00
Ultima plecare 19:20
Distanța 850 km
Plecare Poznan
Sosire Suceava
Transportatori , Wizz Air UK, Ryanair

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
26
Transportatori
3
Prețul minim
301,06 RON
Prețul maxim
14.232,74 RON

Poznan - Suceava

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Zbor

920,43 RON

Data
Miercuri 3 August 2022
Ryanair-logo
Lawica - Salcea
12:15 - 13:55
Ryanair
24h 40min
2 schimbări
CO2: 157.32kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să ajung de la Poznan la Suceava cu avionul?

Pentru a ajunge mai repede de la Poznan la Suceava, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Poznan și Suceava vor termina călătoria în 8 h 40 min. În medie, va fi nevoie de vreo 29 h 5 min pentru a parcurge 851 km între Poznan și Suceava.

La ce oră sunt plecările de la Poznan la Suceava?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Poznan la Suceava, care de obicei este la 06:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 19:20. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Poznan la Suceava, ce aeroporturi pot utiliza?

Când călătoriți de la Polonia cu avionul, veți putea pleca de la aeroporturi precum Lawica. Aceste rute se vor lega de aeroporturi, inclusiv Salcea din România. O călătorie internațională poate fi complexă și, în funcție de orașele între care călătoriți, ar putea necesita o schimbare pe rută. Virail vă va arăta care aeroporturi din Polonia și România au o legătură directă între ele și care necesită o călătorie indirectă. S-ar putea să fie nevoie să schimbați pe parcurs pentru a ajunge de la aeroportul preferat din Polonia la punctul dvs. de sosire din România.

În Poznan, aeroporturile de plecare includ Lawica. Când veți sosi în Suceava, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Salcea. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Poznan la Suceava sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Poznan la Suceava folosind companii precum , Wizz Air UK și Ryanair. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 26 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 52 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Poznan la Suceava folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Poznan la Suceava în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 26 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback