Autobuz Dublin - Limerick preturi de la 63,52 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 87,95 lei
Mâine 87,95 lei
2 zile 91,67 lei
3 zile 63,52 lei

Dublin la Limerick cu autobuzul

Călătoria de la Dublin la Limerick cu autobuzul este de 175,59 km și durează 3 ore 11 min.. Există 109 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Dublin la Limerick cu autobuz pentru doar 63,52 lei sau până la 240,41 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 63,52 lei.

Cel mai mic pret63,52 lei
Durata călătoriei3 ore 11 min.
Conexiune pe zi109
Cel mai mic pret63,52 lei
Cel mai mare preț240,41 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare23:30
Distanţă175,59 km
PlecareDublin
SosireLimerick
TransportatoriJJ Kavanagh & Sons, Flight Link

Autobuz Bilete de la Dublin la Limerick

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Dublin la Limerick cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Dublin la Limerick. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de autobuz de la Dublin la Limerick?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Dublin la Limerick. În medie, însă, veți plăti în jur de 121,67 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 63,52 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Dublin la Limerick. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Dublin la Limerick variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 121,67 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Dublin la Limerick cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 3 ore 11 min.. Atât durează să traversați 175,59 km de la Dublin la Limerick. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Dublin la Limerick ar putea să dureze mai mult de 3 ore 11 min.. Călătoria de la Dublin la Limerick acoperă o distanță de 175,59 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 11 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 25 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Dublin la Limerick făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Dublin la Limerick?

Puteți pleca din Dublin la stații precum Dublin ,Dublin Connolly. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Limerick la următoarele stații: Limerick Bus Station,Limerick, Dublin Rd (Hurler's Pub). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Dublin și Limerick. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Dublin la Limerick sunt în fiecare zi?

Ruta de la Dublin la Limerick este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Dublin de 109 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Dublin la Limerick, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 92 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 17 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Dublin la Limerick. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Dublin la Limerick

Bilete ieftine de autobuz de la Dublin la Limerick
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Dublin la Limerick.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Dublin la Limerick, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Dublin la Limerick.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Dublin la Limerick

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 70,31 lei la 122,16 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 42% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Dublin la Limerick

Cele mai ieftine bilete de autobuz Dublin - Limerick pot fi găsite până la 81,60 lei dacă aveți noroc sau 109,03 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 128,22 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Limerick cu autobuzul

Când călătoriți la Limerick cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Eireagle de la Dublin la Limerick
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Dublin la Limerick cu bus.
Facilităţi Eireagle
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check

Dublin la Limerick Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
12.29kg
Autobuz
13.17kg
Zbor
35.12kg
Mașină
28.09kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Dublin la Limerick?
Un bilet de autobuz de la Dublin la Limerick este de 121,67 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 63,52 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Dublin la Limerick?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Dublin la Limerick este de 63,52 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Dublin și Limerick cu autobuz?
Distanța între Dublin și Limerick este de 175,59 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Dublin și Limerick?
Călătoria de la Dublin la Limerick durează în medie 3 ore 11 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 25 min..
Ce companii operează de la Dublin la Limerick?
Ruta Dublin - Limerick este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, JJ Kavanagh & Sons, Flight Link și Eireagle ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Dublin la Limerick?
Ruta de la Dublin la Limerick are în medie 109 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Dublin la Limerick?
Primul autobuz de la Dublin la Limerick pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Dublin la Limerick?
Ultimul autobuz de la Dublin la Limerick pleacă la orele 23:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Dublin la Limerick?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 63,52 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Dublin la Limerick?
Există în medie 92 de la Dublin pentru a merge la Limerick.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Dublin și Limerick?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Dublin și Limerick este 2 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Dublin la Limerick?
Da, există un autobuz direct între Dublin și Limerick.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Dublin la Limerick?
Călătoria cu autobuz de la Dublin la Limerick creează 13.17kg emisii de CO2.