Tren Berlin - Rostock prețuri de la 87,91 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile 122,11 lei
3 zile Mai mult

Berlin la Rostock cu trenul

Călătoria de la Berlin la Rostock cu trenul este de 193,54 km și durează 3 ore 0 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:23 și ultima la 07:47. Este posibil să călătoriți de la Berlin la Rostock cu tren pentru doar 87,91 lei sau până la 190,52 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 87,91 lei.

Cel mai mic pret87,91 lei
Durata călătoriei3 ore 0 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret87,91 lei
Cel mai mare preț190,52 lei
Prima Plecare01:23
Ultima Plecare07:47
Distanţă193,54 km
PlecareBerlin
SosireRostock
TransportatoriDB - Intercity, DB - Regional ExpressDetalii

Tren Bilete de la Berlin la Rostock

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Berlin la Rostock cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Berlin la Rostock. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Berlin la Rostock?

În medie, un bilet de tren de la Berlin la Rostock vă va costa 121,13 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 87,91 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Berlin la Rostock. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Berlin la Rostock. Însă în medie veți plăti în jur de 121,13 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Berlin la Rostock cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 3 ore 0 min.. Atât durează să traversați 193,54 km de la Berlin la Rostock. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Berlin la Rostock ar putea să dureze mai mult de 3 ore 0 min.. Călătoria între Berlin și Rostock este lungă de vreo 193,54 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 0 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 1 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Berlin la Rostock cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Berlin laRostock?

Veți putea pleca din Berlin folosind stații precum Berlin Friedrichstraße,Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin, Ostbahnhof,Berlin, ZOB,Berlin, Alexanderplatz,Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin Ostkreuz station,Berlin - Spandau,Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin Hbf (tief). Acestea vă conectează cu stații care includ Rostock Marienehe,Warnemünde-Strand,Rostock Fährhafen,Warnemünde-Werft,Paulstraße, Rostock,Rostock Bramow din Rostock. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Berlin, fie în Rostock, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Berlin la Rostock?

Veți putea să călătoriți de la Berlin la Rostock folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 5 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Berlin la Rostock folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 3 legături directe de la Berlin la Rostock în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Berlin la Rostock. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Berlin la Rostock

Bilete ieftine de tren de la Berlin la Rostock
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Berlin la Rostock.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Berlin la Rostock, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Berlin la Rostock.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Berlin la Rostock

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 37,97 lei la 128,56 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 70% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Berlin la Rostock

Cele mai ieftine bilete de tren Berlin - Rostock pot fi găsite până la 89,18 lei dacă aveți noroc sau 107,46 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 120,01 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Rostock cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Rostock, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Deși nu sunt la fel de rapide ca trenurile ICE de mare viteză, trenurile InterCity ale Deutsche Bahn au viteze de până la 200 km/h, oferind vagoane spațioase și opțiuni de luat masa. Operând pe numeroase rute germane, cum ar fi Köln-Hamburg, aceste trenuri se extind și către destinații internaționale, inclusiv Amsterdam și Luxemburg. Unele rute au chiar trenuri cu etaje.

Tipuri de bilete și facilități de la Berlin la Rostock

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de DB - Intercity atunci când călătoriți de la Berlin la Rostock.

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn lansează WiFi gratuit în trenurile lor IC, unele oferind deja serviciul.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate locurile din ambele clase au prize pe trenurile DB IC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile IC, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate al Deutsche Bahn oferă asistență pentru îmbarcare, debarcare și transferuri cu trenul. Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor și pentru a asigura o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile DB IC, există un restaurant pentru mese sau un bistro pentru gustări. Puteți mânca la bistro sau pe locul dvs. Pasagerii din clasa I primesc mâncare gratuită la locul lor. Meniul se schimbă, dar are întotdeauna mâncare locală, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile interurbane au secțiuni cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Pentru trenurile IC, pentru biciclete sunt necesare bilet și rezervare, cu costul de rezervare inclus. Bicicletele sunt de obicei depozitate în vagoane de clasa a doua, deși scaunul dvs. poate fi în altă parte.
Servicii la bord DB - Intercity, DB - Regional Express și Ostdeutsche Eisenbahn de la Berlin la Rostock
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Berlin la Rostock cu train.
Facilităţi DB - Intercity DB - Regional Express Ostdeutsche Eisenbahn DB - InterCity Express (ICE)
wifi Wifi check check check check
power_sockets Prize check check check check
luggage Bagaje check cross cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check check check
accessibility Accesibilitate cross check check check
air_con Aer condiționat cross check check check
bicycle Bicicleta cross check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check check check

Berlin la Rostock Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
13.55kg
Autobuz
14.52kg
Zbor
38.71kg
Mașină
30.97kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Berlin la Rostock cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Berlin și Rostock sunt 13.55kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Berlin și Rostock? Luând trenul între Berlin și Rostock veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 25.16kg față de un zbor, 0.97kg față de autobuz și 17.42kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Berlin la Rostock?
Un bilet de tren de la Berlin la Rostock este de 121,13 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 87,91 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Berlin la Rostock?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Berlin la Rostock este de 87,91 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Berlin și Rostock cu tren?
Distanța între Berlin și Rostock este de 193,54 km.
Cât durează călătoria cu tren între Berlin și Rostock?
Călătoria de la Berlin la Rostock durează în medie 3 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 1 min..
Ce companii operează de la Berlin la Rostock?
Ruta Berlin - Rostock este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - Intercity, DB - Regional Express, Ostdeutsche Eisenbahn și DB - InterCity Express (ICE) ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Berlin la Rostock?
Ruta de la Berlin la Rostock are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Berlin la Rostock?
Primul tren de la Berlin la Rostock pleacă la orele 01:23. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Berlin la Rostock?
Ultimul tren de la Berlin la Rostock pleacă la orele 07:47. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Berlin la Rostock?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 87,91 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Berlin la Rostock?
Există în medie 3 de la Berlin pentru a merge la Rostock.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Berlin și Rostock?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Berlin și Rostock este 2 ore 1 min..
Există un tren direct de la Berlin la Rostock?
Da, există un tren direct între Berlin și Rostock.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Berlin la Rostock?
Călătoria cu tren de la Berlin la Rostock creează 13.55kg emisii de CO2.

Treceți local de la Berlin

Rute populare

Escapade de weekend de la Berlin

Rute internaționale din Berlin și zonele din apropiere

Alte destinații de la Berlin

Principalele rute spre Rostock

Rute asemănătoare

Alte rute populare