Tren Berlin - Rostock prețuri de la 87,47RON

Începe de la
87,47RON
Descoperă

Berlin la Rostock de la tren

Călătoria de la Berlin la Rostock de la tren este de 193,3 km și durează 1 h 59 min. Există 632 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:28 și ultima la 23:48. Este posibil să călătoriți de la Berlin la Rostock cu tren pentru doar 87,47RON sau până la 573,66RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 87,47RON.

Cel mai bun preț 87,47RON
Durata călătoriei 1 h 59 min
Conexiune pe zi 632
Cel mai mic pret 87,47RON
Cel mai mare preț 573,66RON
Prima Plecare 03:28
Ultima Plecare 23:48
Distanţă 193,3 km
Plecare Berlin
Sosire Rostock
Transportatori DB - InterCity Express (ICE), DB - Flughafen-Express (FEX),

Tren Bilete de la Berlin la Rostock

  Sep 29
  116,78RON
  23°
  Sep 30
  Detalii
  18°
  Oct 01
  Detalii
  19°
  Oct 02
  107,01RON
  23°
  Oct 03
  Detalii
  18°
  Oct 04
  121,67RON
  16°
  Oct 05
  Detalii
  15°
  Oct 06
  Detalii
  15°
  Oct 07
  Detalii
  15°
  Oct 08
  Detalii
  14°
  Oct 09
  Detalii
  20°
  Oct 10
  Detalii
  20°
  Oct 11
  Detalii
  16°
  Oct 12
  Detalii
  14°
  Oct 13
  Detalii
  13°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
23°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Berlin la Rostock

Plănuiți să călătoriți de la Berlin la Rostock? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Berlin la Rostock?

Prețurile biletelor de tren de la Berlin la Rostock variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Berlin la Rostock vor costa 63,03RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 187,29RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Berlin la Rostock

 
Sep 29
Vineri
23°
116,78RON
93,57RON
Sep 30
Sâmbătă
18°
Detalii
Detalii
Oct 01
Duminică
19°
Detalii
Detalii
Oct 02
Luni
23°
107,01RON
86,93RON
Oct 03
Marți
18°
Detalii
Detalii
Oct 04
Miercuri
16°
121,67RON
65,23RON
Oct 05
Joi
15°
Detalii
Detalii
Bilete ieftine de de la Berlin la Rostock
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Berlin la Rostock.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Berlin la Rostock, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Berlin la Rostock.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Berlin la Rostock

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 71RON la 154RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 54% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Berlin la Rostock

Cele mai ieftine bilete de tren Berlin - Rostock pot fi găsite până la 50RON dacă aveți noroc sau 101RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 121RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Rostock cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Rostock, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Tipuri de bilete și facilități de la Berlin la Rostock

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity, DB - InterCity Express (ICE) și DB - Intercity atunci când călătoriți de la Berlin la Rostock.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord DB - InterCity Express (ICE), DB - Regionalbahn și Ostdeutsche Eisenbahn de la Berlin la Rostock
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Berlin la Rostock cu tren.
Facilităţi DB - InterCity Express (ICE) DB - Regionalbahn Ostdeutsche Eisenbahn Niederbarnimer Eisenbahn DB - Intercity EuroCity DB - Regional Express
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Berlin la Rostock Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.1kg
Autobuz
7.4kg
Zbor
293.8kg
Mașină
28.3kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Berlin la Rostock cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Berlin și Rostock sunt 1.1kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Berlin și Rostock? Luând trenul între Berlin și Rostock veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 292.7kg față de un zbor, 6.2kg față de autobuz și 27.2kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Berlin la Rostock?
Un bilet de tren de la Berlin la Rostock este de 195,21RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 87,47RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Berlin la Rostock?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Berlin la Rostock este de 87,47RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Berlin și Rostock cu tren?
Distanța între Berlin și Rostock este de 193,3 km.
Cât durează călătoria cu tren între Berlin și Rostock?
Călătoria de la Berlin la Rostock durează în medie 3 h 15 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 59 min.
Ce companii operează de la Berlin la Rostock?
Ruta Berlin - Rostock este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - InterCity Express (ICE), DB - Flughafen-Express (FEX), DB - Regionalbahn, Ostdeutsche Eisenbahn, Niederbarnimer Eisenbahn, DB - Intercity, EuroCity, DB - Regional Express ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Berlin la Rostock?
Ruta de la Berlin la Rostock are în medie 632 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Berlin la Rostock?
Primul tren de la Berlin la Rostock pleacă la orele 03:28. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Berlin la Rostock?
Ultimul tren de la Berlin la Rostock pleacă la orele 23:48. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Berlin la Rostock?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 87,47RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Berlin la Rostock?
Există stații 10 de la care puteți pleca de la Berlin pentru a merge la Rostock. Puteți merge de la Berlin-spandau, Berlin Südkreuz, Berlin Hbf, Berlin Gesundbrunnen, Spandau, Berlin Ostbahnhof, Berlin Alexanderplatz, Berlin Zoologischer Garten, Berlin, Potsdamer Platz (s) și Berlin Friedrichstraße și puteți ajunge la Rostock Hbf, Rostock-marienehe și Warnemünde Werft.
Câte conexiuni directe merg de la Berlin la Rostock?
Există în medie 21 de la Berlin pentru a merge la Rostock.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Berlin și Rostock?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Berlin și Rostock este 1 h 59 min.
Există un tren direct de la Berlin la Rostock?
Da, există un tren direct între Berlin și Rostock.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Berlin la Rostock?
Călătoria cu tren de la Berlin la Rostock creează 1.1kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Berlin

Rute populare

Escapade de weekend de la Berlin

Rute internaționale din Berlin și zonele din apropiere

Alte destinații de la Berlin

Principalele rute spre Rostock

Rute asemănătoare

Alte rute populare