Tren Freiburg - Hanovra prețuri de la 166,04 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Freiburg la Hanovra cu trenul

Călătoria de la Freiburg la Hanovra cu trenul este de 505,06 km și durează 12 ore 53 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:45 și ultima la 23:50. Este posibil să călătoriți de la Freiburg la Hanovra cu tren pentru doar 166,04 lei sau până la 268,60 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 166,04 lei.

Cel mai mic pret166,04 lei
Durata călătoriei12 ore 53 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret166,04 lei
Cel mai mare preț268,60 lei
Prima Plecare06:45
Ultima Plecare23:50
Distanţă505,06 km
PlecareFreiburg
SosireHanovra
TransportatoriFlixTrain, FlixBus

Tren Bilete de la Freiburg la Hanover

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Freiburg la Hanovra cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Freiburg la Hanovra? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Freiburg la Hanovra, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Freiburg la Hanovra?

În medie, un bilet de tren de la Freiburg la Hanovra vă va costa 217,30 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 166,04 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Freiburg la Hanovra. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Freiburg la Hanovra vă va costa 217,30 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Freiburg la Hanovra cu trenul?

Distanța dintre Freiburg și Hanovra este aproximativ 505,06 km. În general, va dura în jur de 12 ore 53 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Freiburg și Hanovra este lungă de vreo 505,06 km și de obicei durează aproximativ 12 ore 53 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 11 ore 51 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Freiburg la Hanovra cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Freiburg la Hanovra?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Freiburg la Hanovra la 06:45. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. În general, prima plecare a serii din Freiburg va fi la 06:45, iar ultima plecare va fi la 23:50. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Freiburg la Hanovra se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Freiburg la Hanovra?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Freiburg și Hanovra. Vă puteți începe călătoria în Freiburg la stații precum Freiburg Breisgau Hbf,Kunzenweg, Freiburg im Breisgau,Freiburg Wiehre. Acestea se leagă de stații care includ Kröpcke, Hannover,Hannover Airport,Hannover Messe, Laatzen din Hanovra. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Freiburg la Hanovra.

Câte călătorii de la Freiburg la Hanovra sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 2 plecări zilnice de la Freiburg la Hanovra. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Freiburg care merg direct la Hanovra. Există 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Freiburg la Hanovra. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Freiburg la Hanover

Bilete ieftine de tren de la Freiburg la Hanovra
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Freiburg la Hanovra.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Freiburg la Hanovra, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Freiburg la Hanovra.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Freiburg la Hanover

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Freiburg la Hanovra

Cele mai ieftine bilete de tren Freiburg - Hanovra pot fi găsite până la 87,47 lei dacă aveți noroc sau 184,81 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 353,77 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Hanovra cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Hanovra, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Flixtrain este un serviciu feroviar european de pasageri low-cost, care oferă călătorii cu trenul la prețuri accesibile și confortabile către diverse destinații din Germania. Este deținut și operat de FlixMobility, compania-mamă a FlixBus, care este un serviciu de transport cu autobuzul popular în Europa. Flixtrain operează pe mai multe rute, printre care Berlin la Stuttgart, Berlin la Köln și Hamburg la Köln, printre altele.

Tipuri de bilete și facilități de la Freiburg la Hanovra

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de FlixTrain atunci când călătoriți de la Freiburg la Hanovra.

Standard

Un bilet standard pe FlixTrain este un bilet obișnuit / bilet de clasa a doua. Biletul standard Flixtrain vă oferă un loc confortabil, Wi-Fi garantat, acces la prize și un bagaj de mână și unul de cală cu restricții de dimensiune.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Conectați-vă fără efort pe FlixTrain și bucurați-vă de WiFi gratuit, indiferent dacă vă luați din urmă la muncă, discutați sau pur și simplu navigați.
power_sockets Prize open icon close icon
Păstrați-vă dispozitivele încărcate și pregătite. Scaunele FlixTrain sunt echipate cu prize de curent și prize USB.
luggage Bagaje open icon close icon
Pentru siguranța dumneavoastră și confortul tuturor celor aflați la bord, FlixBus vă permite să aduceți o geantă de mână care ar trebui să încapă sub scaun sau în compartimentul de deasupra capului. Aveți, de asemenea, permisiunea unui bagaj de cală, dar asigurați-vă că îl puteți încărca și descărca singur și îl puteți depozita în spațiul deasupra capului sau sub scaun. Vă rugăm să vă asigurați că bagajul dvs. nu este voluminos și nu prezintă un risc pentru alții. Ține minte, depinde de tine să ții evidența bunurilor tale în timpul călătoriei.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
FlixTrain acordă prioritate confortului pentru toți. Pasagerii cu probleme de mobilitate pot rezerva locuri desemnate și pot utiliza transportul gratuit pentru scaune cu rotile pliabile și ajutoare pentru mobilitate. Contactați FlixTrain pentru orice asistență necesară.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Deși FlixTrain nu oferă catering la bord, sunteți binevenit să vă aduceți propriile gustări și băuturi.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Cu FlixTrain, puteți împacheta un bagaj suplimentar, dar este o idee bună să rezervați din timp, deoarece spațiul de tren este limitat. Ai echipament sportiv sau un instrument muzical mare? De asemenea, sunt bineveniți, deși se poate aplica o taxă suplimentară. Dacă mergi cu bicicleta, îți poți parca bicicleta în anumite zone pentru doar 9 euro, dar asigură-te că are dimensiuni standard și nu are accesorii suplimentare. Nu uitați să rezervați devreme un loc pentru bicicletă, deoarece spațiul se umple rapid
Servicii la bord FlixTrain și FlixBus de la Freiburg la Hanovra
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Freiburg la Hanovra cu train.
Facilităţi FlixTrain FlixBus
quiet_zone Zona de liniste check cross
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
accessibility Accesibilitate check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check check
bicycle Bicicleta check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit check cross

Freiburg la Hanovra Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
35.35kg
Autobuz
37.88kg
Zbor
101.01kg
Mașină
80.81kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Freiburg la Hanovra cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Freiburg și Hanovra sunt 35.35kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Freiburg și Hanovra? Luând trenul între Freiburg și Hanovra veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 65.66kg față de un zbor, 2.53kg față de autobuz și 45.46kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Freiburg la Hanovra?
Un bilet de tren de la Freiburg la Hanovra este de 217,30 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 166,04 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Freiburg la Hanovra?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Freiburg la Hanovra este de 166,04 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Freiburg și Hanovra cu tren?
Distanța între Freiburg și Hanovra este de 505,06 km.
Cât durează călătoria cu tren între Freiburg și Hanovra?
Călătoria de la Freiburg la Hanovra durează în medie 12 ore 53 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 11 ore 51 min..
Ce companii operează de la Freiburg la Hanovra?
Ruta Freiburg - Hanovra este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixTrain și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Freiburg la Hanovra?
Ruta de la Freiburg la Hanovra are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Freiburg la Hanovra?
Primul tren de la Freiburg la Hanovra pleacă la orele 06:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Freiburg la Hanovra?
Ultimul tren de la Freiburg la Hanovra pleacă la orele 23:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Freiburg la Hanovra?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 166,04 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Freiburg și Hanovra?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Freiburg și Hanovra este 11 ore 51 min..
Există un tren direct de la Freiburg la Hanovra?
Da, există un tren direct între Freiburg și Hanovra.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Freiburg la Hanovra?
Călătoria cu tren de la Freiburg la Hanovra creează 35.35kg emisii de CO2.

Treceți local de la Freiburg

Rute populare

Escapade de weekend de la Freiburg

Rute internaționale din Freiburg și zonele din apropiere

Alte destinații de la Freiburg

Principalele rute spre Hanovra

Alte rute populare