Tren Freiburg - Hanovra prețuri de la 136,33RON

Începe de la
136,33RON
Descoperă

Freiburg la Hanovra de la tren

Călătoria de la Freiburg la Hanovra de la tren este de 504,5 km și durează 5 h 13 min. Există 160 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:05 și ultima la 00:17. Este posibil să călătoriți de la Freiburg la Hanovra cu tren pentru doar 136,33RON sau până la 733,44RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 136,33RON.

Cel mai bun preț 136,33RON
Durata călătoriei 5 h 13 min
Conexiune pe zi 160
Cel mai mic pret 136,33RON
Cel mai mare preț 733,44RON
Prima Plecare 01:05
Ultima Plecare 00:17
Distanţă 504,5 km
Plecare Freiburg
Sosire Hanovra
Transportatori Nightjet, Metronom,

Tren Bilete de la Freiburg la Hanovra

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  24°
  Oct 01
  Detalii
  24°
  Oct 02
  Detalii
  26°
  Oct 03
  Detalii
  26°
  Oct 04
  Detalii
  19°
  Oct 05
  Detalii
  19°
  Oct 06
  Detalii
  20°
  Oct 07
  Detalii
  21°
  Oct 08
  Detalii
  18°
  Oct 09
  Detalii
  14°
  Oct 10
  Detalii
  11°
  Oct 11
  Detalii
  12°
  Oct 12
  Detalii
  13°
  Oct 13
  Detalii
  17°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria dvs. de la Freiburg la Hanovra cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Freiburg la Hanovra? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Freiburg la Hanovra, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Freiburg la Hanovra?

În medie, un bilet de tren de la Freiburg la Hanovra vă va costa 460,44RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 87,47RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Freiburg la Hanovra
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Freiburg la Hanovra.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Freiburg la Hanovra, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Freiburg la Hanovra.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Freiburg la Hanovra

Cele mai ieftine bilete de tren Freiburg - Hanovra pot fi găsite până la 87RON dacă aveți noroc sau 203RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 332RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Hanovra cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Hanovra, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

ÖBB Nightjet, operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB), oferă călătorii peste noapte cu trenul între marile orașe europene, oferind o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători pe timp de noapte. Trenurile Nightjet sunt echipate cu cabine de dormit, cupee și scaune, oferind pasagerilor o modalitate confortabilă și convenabilă de a călători pe distanțe lungi în timp ce dorm. Serviciul rulează în toată Austria și se extinde în țările vecine, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Flixtrain este un serviciu feroviar european de pasageri low-cost, care oferă călătorii cu trenul la prețuri accesibile și confortabile către diverse destinații din Germania. Este deținut și operat de FlixMobility, compania-mamă a FlixBus, care este un serviciu de transport cu autobuzul popular în Europa. Flixtrain operează pe mai multe rute, printre care Berlin la Stuttgart, Berlin la Köln și Hamburg la Köln, printre altele.

Tipuri de bilete și facilități de la Freiburg la Hanovra

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de FlixTrain, Nightjet și DB - InterCity Express (ICE) atunci când călătoriți de la Freiburg la Hanovra.

Standard

Un bilet standard pe FlixTrain este un bilet obișnuit / bilet de clasa a doua. Biletul standard Flixtrain vă oferă un loc confortabil, Wi-Fi garantat, acces la prize și un bagaj de mână și unul de cală cu restricții de dimensiune.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Bicicleta

Seated carriage

Aceste bilete sunt ideale pentru călătorii mai scurte în timpul zilei, având locuri confortabile în vagoane cu aer condiționat.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Couchette

Aceste bilete oferă o opțiune mai accesibilă pentru călătoriile peste noapte, cu paturi supraetajate în compartimente comune care pot găzdui până la 6 pasageri.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Sleeper cabin

Acestea sunt cele mai confortabile bilete Nightjet, cu compartimente simple, duble sau triple cu paturi, pături și perne pentru un somn bun.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord Nightjet, Metronom și FlixBus de la Freiburg la Hanovra
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Freiburg la Hanovra cu tren.
Facilităţi Nightjet Metronom FlixBus DB - Intercity DB - Regional Express FlixTrain DB - InterCity Express (ICE)
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Freiburg la Hanovra Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.3kg
Autobuz
15.1kg
Zbor
602.0kg
Mașină
58.1kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Freiburg la Hanovra cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Freiburg și Hanovra sunt 2.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Freiburg și Hanovra? Luând trenul între Freiburg și Hanovra veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 599.7kg față de un zbor, 12.8kg față de autobuz și 55.8kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Freiburg la Hanovra?
Un bilet de tren de la Freiburg la Hanovra este de 453,26RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 136,33RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Freiburg la Hanovra?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Freiburg la Hanovra este de 136,33RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Freiburg și Hanovra cu tren?
Distanța între Freiburg și Hanovra este de 504,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Freiburg și Hanovra?
Călătoria de la Freiburg la Hanovra durează în medie 6 h 41 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 h 13 min.
Ce companii operează de la Freiburg la Hanovra?
Ruta Freiburg - Hanovra este acoperită de 7 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Nightjet, Metronom, FlixBus, DB - Intercity, DB - Regional Express, FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Freiburg la Hanovra?
Ruta de la Freiburg la Hanovra are în medie 160 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Freiburg la Hanovra?
Primul tren de la Freiburg la Hanovra pleacă la orele 01:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Freiburg la Hanovra?
Ultimul tren de la Freiburg la Hanovra pleacă la orele 00:17. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Freiburg la Hanovra?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 136,33RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Freiburg la Hanovra?
Există stații 4 de la care puteți pleca de la Freiburg pentru a merge la Hanovra. Puteți merge de la Freiburg(brsg)hbf, Leipzig Hbf, Freiburg-wiehre și Littenweiler Laßbergstraße, Freiburg Im Breisgau și puteți ajunge la Hannover Hbf, Hanover Airport, Birkenstraße, Laatzen și Hanovra Gara Centrală (flixtrain).
Câte conexiuni directe merg de la Freiburg la Hanovra?
Există în medie 8 de la Freiburg pentru a merge la Hanovra.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Freiburg și Hanovra?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Freiburg și Hanovra este 5 h 13 min.
Există un tren direct de la Freiburg la Hanovra?
Da, există un tren direct între Freiburg și Hanovra.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Freiburg la Hanovra?
Călătoria cu tren de la Freiburg la Hanovra creează 2.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Freiburg

Escapade de weekend de la Freiburg

Rute internaționale din Freiburg și zonele din apropiere

Alte destinații de la Freiburg

Principalele rute spre Hanovra

Alte rute populare