Tren Milano - Veneţia prețuri de la 36,31 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 21,30 lei
Mâine 185,19 lei
2 zile 79,65 lei
3 zile 107,26 lei

Milano la Veneţia cu trenul

Călătoria de la Milano la Veneţia cu trenul este de 244,99 km și durează 3 ore 50 min.. Există 44 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:43 și ultima la 20:45. Este posibil să călătoriți de la Milano la Veneţia cu tren pentru doar 36,31 lei sau până la 367,41 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 36,31 lei.

Cel mai mic pret36,31 lei
Durata călătoriei3 ore 50 min.
Conexiune pe zi44
Cel mai mic pret36,31 lei
Cel mai mare preț367,41 lei
Prima Plecare00:43
Ultima Plecare20:45
Distanţă244,99 km
PlecareMilano
SosireVeneţia
TransportatoriIntercity Notte, AutobusDetalii

Tren Bilete de la Milano la Veneţia

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Milano la Veneţia cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Milano la Veneţia. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Milano la Veneţia?

În medie, un bilet de tren de la Milano la Veneţia vă va costa 136,04 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 36,31 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Milano la Veneţia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 136,04 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Milano la Veneţia.

Cât de lungă este călătoria de la Milano la Veneţia cu trenul?

Călătoria între Milano și Veneţia cu trenul este aproximativ 244,99 km. Vă va lua cam 3 ore 50 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Milano și Veneţia este lungă de vreo 244,99 km și de obicei durează aproximativ 3 ore 50 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 15 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Milano la Veneţia cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Milano la Veneţia?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Milano și Veneţia. Vă puteți începe călătoria în Milano la stații precum MILANO,Milan Bergamo Airport (BGY),Milan - San Donato,Milan Rogoredo,Milano - Porta Garibaldi,Milano, Lambrate,Milano, Sesto San Giovanni,Rho - Fiera Milano,Milano Cadorna,Milano, Lampugnano,Milan (Malpensa Aeroporto Terminal 1),Milano Centrale,Milan Linate Airport (LIN). Acestea se leagă de stații care includ Venice Marco Polo Airport,Venice - Tronchetto,Venezia - Santa Lucia din Veneţia. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Milano la Veneţia.

Câte călătorii de la Milano la Veneţia sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Milano la Veneţia poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 44 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Milano la Veneţia. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Milano la Veneţia variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 22 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 22 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Milano la Veneţia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Milano la Veneţia

Bilete ieftine de tren de la Milano la Veneţia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Milano la Veneţia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Milano la Veneţia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Milano la Veneţia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Milano la Veneţia

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 73,00 lei la 117,86 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 38% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Milano la Veneţia

Cele mai ieftine bilete de tren Milano - Veneţia pot fi găsite până la 79,21 lei dacă aveți noroc sau 95,82 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 103,25 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Veneţia cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Veneţia, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Trenurile Eurocity (EC) sunt concepute special pentru călătorii pe distanțe scurte și lungi, conectând marile orașe din diferite țări europene, ca parte a serviciilor feroviare internaționale extinse. Trenurile Eurocity (EC) sunt operate de o serie de companii naționale de căi ferate din întreaga Europă, inclusiv Deutsche Bahn (Germania), SNCF (Franța), Trenitalia (Italia), SBB (Elveția) și ÖBB (Austria). Serviciul Eurocity (EC) oferă programe regulate și conexiuni convenabile între orașe importante precum Paris, Berlin, Milano și Viena.

Frecciarossa, operat de Trenitalia, compania națională de căi ferate, este un serviciu de trenuri de mare viteză renumit în Italia. Trenurile FRECCIAROSSA, care ating viteze de până la 300 km/h, leagă orașe importante, inclusiv Roma, Milano, Napoli, Florența și Torino.

Italo, o subsidiară a companiei italiene de căi ferate Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV), operează un serviciu de trenuri de mare viteză în toată Italia. Lansarea în 2012 a trenurilor Italo, care sunt atât convenționale, cât și de mare viteză, oferă călătorilor călătorii rapide și confortabile prin Italia. Viteza de 300 km/h asigură transport regulat și confortabil către orașe mari precum Roma, Napoli, Florența și Milano.

Ferrovie dello Stato Italiane este proprietarul Trenitalia, care servește ca principal operator de tren în Italia. Trenurile de mare viteză Frecciarossa leagă Milano, Roma, Napoli, Florența și Torino cu viteze de până la 300 km/h (186 mph). Frecciargento și Frecciabianca sunt alte două servicii de mare viteză care funcționează la rate puțin mai lente, dar oferă conectivitate la orașe și orașe mai mici. Trenitalia operează trenuri regionale și interurbane și oferă legături internaționale către țările învecinate prin trenurile EuroCity.

Tipuri de bilete și facilități de la Milano la Veneţia

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity, Frecciarossa și Italo atunci când călătoriți de la Milano la Veneţia.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Standard este nivelul de bază al serviciului și include un scaun confortabil și acces la serviciile de bază la bord. Autocarele 5-8 sunt pentru nivelul Standard cu scaune îmbrăcate în piele ecologică gri.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Premium

Serviciul premium include un scaun mai larg, mai mult spațiu pentru picioare și acces la facilități suplimentare, cum ar fi o băutură de bun venit și o selecție de ziare. Autocarul 4 de pe trenul Frecciarossa 1000 este rezervat pentru nivelul Premium.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Executive

Executive este cel mai înalt nivel de servicii și include toate facilitățile de la nivel Business, precum și un sistem de divertisment personal și mese gourmet servite de un bucătar dedicat la bord.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business

Serviciile de afaceri sunt concepute pentru călătorii de afaceri și includ toate facilitățile de la nivelul Premium, precum și acces la un Business Lounge dedicat și îmbarcare prioritară. Autocarele 2 și 3 ale Frecciarossa 1000 sunt rezervate pentru nivelul de serviciu Business.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Smart

Cu ambianța Smart, experimentează toate conforturile și serviciile Italo la un preț accesibil.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat

Prima

Experimentați ce este mai bun din Italo cu atmosfera Prima, oferindu-vă confort maxim și servicii de top pentru întreaga călătorie.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat

Club Executive

Pentru o călătorie și mai luxoasă și relaxantă, optează pentru Club Ambiance. Aici, vă veți bucura de confortul suprem și de răsfăț cu aranjamentele individuale spațioase.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
În trenurile EC, luați masa la restaurantul de la bord sau luați o gusătură rapidă de la bistro. Pasagerii din clasa I primesc mese gratuite la locul lor. DB oferă opțiuni alimentare diverse, din surse locale, inclusiv opțiuni vegetariene și vegane.
power_sockets Prize open icon close icon
Trenurile DB EC au vagoane recent actualizate, echipate cu prize de curent.
wifi Wifi open icon close icon
Deutsche Bahn adaugă treptat WiFi gratuit în trenurile EC.
luggage Bagaje open icon close icon
În trenurile DB Eurocity, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Serviciul de mobilitate ajută la îmbarcare, debarcare și tranziții cu trenul. În plus, personalul este pregătit să răspundă oricăror întrebări sau să ofere asistență pentru a asigura o călătorie fără probleme.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile DB ale EC se laudă acum cu vagoane modernizate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Bicicletele pliabile sunt permise ca bagaj de mână, în timp ce bicicletele nepliabile trebuie să fie dezasamblate și plasate în cutii de călătorie prezentate conducătorului sau personalului peronului înainte de îmbarcare și depozitate într-o anumită parte a trenului.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Indiferent de vremea de afară, rămâi confortabil cu aer condiționat la bord.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile Frecciarossa este disponibil WiFi gratuit. Folosiți serviciul Portale FRECCE pentru a viziona filme, TV și pentru a afla știri. De asemenea, oferă actualizări de călătorie și opțiuni suplimentare de rezervare.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Cauți liniște? Frecciarossa oferă zone liniştite desemnate pentru Business Class, pentru a asigura o călătorie liniştită, fără distrageri.
power_sockets Prize open icon close icon
Indiferent de model – fie că este vorba de ETR 500, ETR 600, ETR 700 sau ETR 1000 – fiecare scaun vine cu priza sa de alimentare pentru a vă menține dispozitivele încărcate.
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile Frecciarossa, nu te vei confrunta cu nicio restricție privind cantitatea de bagaje pe care o poți aduce la bord. Puteți depozita cu ușurință genți și articole mici în rafturile de deasupra capului sau sub scaunul dvs., în timp ce valizele mai mari pot fi plasate în rafturile pentru bagaje situate în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Asistența specială este la un apel pentru cei care au nevoie de ea. Formați numărul gratuit 800 90 60 60 de la liniile fixe italiene sau numărul internațional +3902323232 de pe orice telefon, inclusiv din străinătate.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Potolește-ți foamea la FrecciaBistrò, staționat în centrul trenului. Sau, pentru un plus de confort, comandați direct la locul dvs. prin EasyBistrò de la Portale FRECCE. Călătorii din clasele Premium și Business primesc gustări și băuturi gratuite, în timp ce pasagerii clasei Executive se bucură de mese gourmet organizate de bucătarul Carlo Cracc.
wifi Wifi open icon close icon
Trenurile Italo sunt echipate cu WiFi gratuit și portalul de divertisment ItaloLive, care oferă o serie de filme, emisiuni, știri și multe altele.
power_sockets Prize open icon close icon
Toate trenurile Italo oferă prize la fiecare loc.
luggage Bagaje open icon close icon
Biletul dvs. de tren vine cu un bagaj, pe care trebuie să îl depozitați în anumite zone ale trenurilor Italo. În autocarele Smart ambience, există o limită de dimensiune, așa că asigurați-vă că bagajul dvs. nu depășește 75 x 53 x 30 cm. Respectarea acestor reguli vă ajută să evitați orice penalități.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru călătorii cu mobilitate redusă, trenurile Italo au locuri prioritare situate lângă o toaletă accesibilă, care include semnalizare tactilă și Braille.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Pe trenurile Italo, deși nu există vagon dedicat mesei, automatele din vagoarele 3 și 7 (trenurile AGV) sau vagurile 3 și 6 (trenurile EVO) oferă gustări și băuturi. Pasagerii Prima Ambience primesc un serviciu gratuit de bun venit cu o varietate de gustări și băuturi servite la locul lor. Pentru o experiență și mai luxoasă, călătorii Club Executive Ambience se bucură de un serviciu exclusiv de catering la bord, cu espresso, produse de patiserie și băuturi livrate de personal atent.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Toate trenurile Italo sunt echipate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Cărucioarele, cărucioarele și bicicletele pliabile sunt considerate bagaje standard și trebuie depozitate în spațiile amenajate pe trenurile Italo. Nu sunt permise bagaje supradimensionate și biciclete standard. Vă recomandăm să vă protejați bicicleta cu o husă.
Servicii la bord Autobus, Italo și EuroCity de la Milano la Veneţia
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Milano la Veneţia cu train.
Facilităţi Autobus Italo EuroCity Trenitalia Frecciarossa DB - Intercity
wifi Wifi check check check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check check check check cross
power_sockets Prize cross check check check check check
luggage Bagaje cross check check check check check
accessibility Accesibilitate cross check check check check cross
food_and_drink Mancare si bautura cross check check check check check
air_con Aer condiționat cross check check check check cross
bicycle Bicicleta cross check check check check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit cross cross check check check cross

Milano la Veneţia Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
17.15kg
Autobuz
18.37kg
Zbor
49kg
Mașină
39.2kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Milano la Veneţia cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Milano și Veneţia sunt 17.15kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Milano și Veneţia? Luând trenul între Milano și Veneţia veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 31.85kg față de un zbor, 1.22kg față de autobuz și 22.05kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Milano la Veneţia?
Un bilet de tren de la Milano la Veneţia este de 136,04 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 36,31 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Milano la Veneţia?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Milano la Veneţia este de 36,31 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Milano și Veneţia cu tren?
Distanța între Milano și Veneţia este de 244,99 km.
Cât durează călătoria cu tren între Milano și Veneţia?
Călătoria de la Milano la Veneţia durează în medie 3 ore 50 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 15 min..
Ce companii operează de la Milano la Veneţia?
Ruta Milano - Veneţia este acoperită de 7 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Intercity Notte, Autobus, Italo, EuroCity, Trenitalia, Frecciarossa, Regionale Veloce și DB - Intercity ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Milano la Veneţia?
Ruta de la Milano la Veneţia are în medie 44 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Milano la Veneţia?
Primul tren de la Milano la Veneţia pleacă la orele 00:43. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Milano la Veneţia?
Ultimul tren de la Milano la Veneţia pleacă la orele 20:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Milano la Veneţia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 36,31 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Milano la Veneţia?
Există în medie 22 de la Milano pentru a merge la Veneţia.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Milano și Veneţia?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Milano și Veneţia este 2 ore 15 min..
Există un tren direct de la Milano la Veneţia?
Da, există un tren direct între Milano și Veneţia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Milano la Veneţia?
Călătoria cu tren de la Milano la Veneţia creează 17.15kg emisii de CO2.

Treceți local de la Milano

Rute populare

Escapade de weekend de la Milano

Rute internaționale din Milano și zonele din apropiere

Alte destinații de la Milano

Principalele rute spre Veneţia

Rute asemănătoare

Alte rute populare