Zbor Suceava - Oradea prețuri de la 693,18 lei

Începe de la
693,18 lei
Descoperă

Suceava la Oradea de la zbor

Călătoria de la Suceava la Oradea de la zbor este de 331,58 km și durează 32 ore 0 min.. Există 11 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:20 și ultima la 20:25. Este posibil să călătoriți de la Suceava la Oradea cu zbor pentru doar 693,18 lei sau până la 5.332,44 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 693,18 lei.

Cel mai mic pret693,18 lei
Durata călătoriei32 ore 0 min.
Conexiune pe zi11
Cel mai mic pret693,18 lei
Cel mai mare preț5.332,44 lei
Prima Plecare05:20
Ultima Plecare20:25
Distanţă331,58 km
PlecareSuceava
SosireOradea
TransportatoriAstra Airlines, ITA AirwaysDetalii

Zbor Bilete de la Suceava la Oradea

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătorie rapidă și ușoară de la Suceava la Oradea cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Suceava la Oradea? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Suceava la Oradea cu avionul?

Când călătoriți de la Suceava la Oradea, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 2.929,96 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 693,18 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Suceava la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât timp va dura să ajung de la Suceava la Oradea cu avionul?

Timpul mediul de călătorie este 32 ore 0 min.. Atât durează să traversați 331,58 km de la Suceava la Oradea. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Suceava la Oradea ar putea să dureze mai mult de 32 ore 0 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Suceava la Oradea, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Suceava și Oradea vor termina călătoria în 3 ore 55 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 32 ore 0 min. pentru a parcurge 331,58 km între Suceava și Oradea.

În ce moment al zilei pot călători de la Suceava la Oradea?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Suceava la Oradea la 05:20. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 20:25. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. În general, prima plecare a serii din Suceava va fi la 05:20, iar ultima plecare va fi la 20:25. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Suceava la Oradea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt aeroporturile de pe ruta de la Suceava laOradea?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Suceava și Oradea. Vă puteți începe călătoria în Suceava la aeroporturi precum . Acestea se leagă de aeroporturi care includ din Oradea. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Suceava la Oradea.

Câte călătorii de la Suceava la Oradea sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Suceava la Oradea poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 11 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Suceava la Oradea. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Suceava la Oradea variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Suceava la Oradea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Suceava la Oradea

Bilete ieftine de zbor de la Suceava la Oradea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Suceava la Oradea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Suceava la Oradea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Suceava la Oradea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Suceava la Oradea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Oradea cu avionul

Când călătoriți cu avionul către Oradea, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, care operează atât zboruri interne, cât și internaționale către peste 150 de destinații. Fondată în 1987, compania aeriană a crescut pentru a deveni un jucător important pe piața europeană a aviației, cu o flotă de peste 60 de aeronave și o reputație pentru servicii de înaltă calitate. Aegean Airlines este membru al Star Alliance, o rețea globală de linii aeriene care include unii dintre cei mai mari transportatori din lume. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv premiul Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană regională din Europa timp de nouă ani consecutiv.

Air Serbia este compania aeriană națională a Serbiei, cu sediul la Belgrad. A fost fondată în 2013 ca succesor al fostului transportator național, Jat Airways. Air Serbia operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord, cu o flotă de avioane Airbus moderne. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit Etihad Guest. Air Serbia este membră a grupului Etihad Airways Partners, care include câteva alte companii aeriene din întreaga lume. Compania aeriană a câștigat mai multe premii pentru serviciul și performanța sa, inclusiv cea mai bună companie aeriană din Europa de Est la World Airline Awards.

Astra Airlines este o companie aeriană grecească care a fost fondată în 2008. Oferă atât zboruri interne, cât și internaționale, cu accent pe destinații din Europa și Marea Mediterană. Flota companiei aeriene este formată din aeronave Airbus A320 și A321 și oferă atât opțiuni de scaune la clasa economică, cât și la clasa business. Astra Airlines are reputația de a oferi călătorii aeriene fiabile și la prețuri accesibile și a câștigat mai multe premii pentru serviciul său pentru clienți. Compania aeriană are sediul în Salonic, Grecia și operează pe mai multe aeroporturi din întreaga țară. Astra Airlines este dedicată siguranței și durabilității și a implementat mai multe măsuri pentru a-și reduce impactul asupra mediului.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

Bulgaria Air este compania aeriană națională a Bulgariei, cu sediul în Sofia. Oferă zboruri regulate către peste 20 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are o flotă de 10 avioane, inclusiv Airbus A319 și Embraer E190. Bulgaria Air oferă atât locuri la clasa economică, cât și la clasa business, precum și un program de călători frecvent numit Fly More. Compania aeriană are acorduri de partajare a codului cu câteva alte companii aeriene, inclusiv Air France, KLM și Alitalia. Bulgaria Air este membră a Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și a Asociației Companiei Aeriene Europene (AEA).

ITA Airways este o nouă companie aeriană italiană care a fost înființată în 2021 pentru a înlocui falimentarea Alitalia. Compania aeriană este deținută de guvernul italian și își propune să ofere pasagerilor servicii de înaltă calitate, promovând în același timp turismul durabil și responsabil. ITA Airways intenționează să opereze o flotă de aeronave moderne și să ofere o gamă largă de rute interne și internaționale. Compania aeriană s-a angajat, de asemenea, să își reducă impactul asupra mediului, investind în aeronave eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și adoptând practici durabile. Se așteaptă ca ITA Airways să joace un rol cheie în redresarea industriei aviatice italiene și să contribuie la creșterea economică a țării.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Servicii la bord ITA Airways, Turkish Airlines și Austrian Airlines de la Suceava la Oradea
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Suceava la Oradea cu plane.
Facilităţi ITA Airways Turkish Airlines Austrian Airlines Air Serbia KLM Lufthansa TAROM Ryanair Bulgaria Air Aegean Airlines LOT Wizz Air Luxair
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check cross check check check check check check check check

Suceava la Oradea Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
23.21kg
Autobuz
24.87kg
Zbor
66.32kg
Mașină
53.05kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Suceava la Oradea?
Un bilet de zbor de la Suceava la Oradea este de 2.929,96 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 693,18 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Suceava la Oradea?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Suceava la Oradea este de 693,18 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Suceava și Oradea cu zbor?
Distanța între Suceava și Oradea este de 331,58 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Suceava și Oradea?
Călătoria de la Suceava la Oradea durează în medie 32 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 55 min..
Ce companii operează de la Suceava la Oradea?
Ruta Suceava - Oradea este acoperită de 20 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Astra Airlines, ITA Airways, Turkish Airlines, Austrian Airlines, Héli Sécurité Helicopter Airlines, Air Serbia, Air Fiji, KLM, Lufthansa, TAROM, Swiss International Air Lines, Big Sky Airlines, Ryanair, easyJet UK, Aero Services Executive, XZ, Bulgaria Air, Aegean Airlines, LOT, Wizz Air și Luxair ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Suceava la Oradea?
Ruta de la Suceava la Oradea are în medie 11 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Suceava la Oradea?
Primul zbor de la Suceava la Oradea pleacă la orele 05:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Suceava la Oradea?
Ultimul zbor de la Suceava la Oradea pleacă la orele 20:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Suceava la Oradea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 693,18 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Suceava și Oradea?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Suceava și Oradea este 3 ore 55 min..
Există un zbor direct de la Suceava la Oradea?
Da, există un zbor direct între Suceava și Oradea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Suceava la Oradea?
Călătoria cu zbor de la Suceava la Oradea creează 66.32kg emisii de CO2.