Autobuz Bergamo - Milano preturi de la 17,10 lei

Începe de la
17,10 lei

Bergamo la Milano de la autobuz

Călătoria de la Bergamo la Milano de la autobuz este de 45,52 km și durează 1 oră 13 min.. Există 592 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:10 și ultima la 23:50. Este posibil să călătoriți de la Bergamo la Milano cu autobuz pentru doar 17,10 lei sau până la 636,06 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 17,10 lei.

Cel mai mic pret17,10 lei
Durata călătoriei1 oră 13 min.
Conexiune pe zi592
Cel mai mic pret17,10 lei
Cel mai mare preț636,06 lei
Prima Plecare00:10
Ultima Plecare23:50
Distanţă45,52 km
PlecareBergamo
SosireMilano
TransportatoriBlaBlaCar Bus, FlibcoDetalii

Autobuz Bilete de la Bergamo la Milan

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria dvs. de la Bergamo la Milano cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Bergamo la Milano. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Bergamo la Milano?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bergamo la Milano. În medie, însă, veți plăti în jur de 144,98 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 17,10 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bergamo la Milano. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 144,98 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Bergamo la Milano.

Cât timp va dura să ajung de la Bergamo la Milano cu autobuzul?

Călătoria de la Bergamo la Milano cu autobuzul va dura, de obicei, 1 oră 13 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 45,52 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 13 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Bergamo și Milano este în jur de 45,52 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 13 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Bergamo și Milano durează 0 ore 35 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Bergamo la Milano?

Veți putea pleca din Bergamo folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ din Milano. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Bergamo, fie în Milano, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Bergamo la Milano?

Numărul exact al călătoriilor de la Bergamo la Milano poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 592 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Bergamo la Milano. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Bergamo la Milano variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 589 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bergamo la Milano. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bergamo la Milan

Bilete ieftine de autobuz de la Bergamo la Milano
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bergamo la Milano.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bergamo la Milano, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bergamo la Milano.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bergamo la Milan

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 16,37 lei la 19,55 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 16% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Bergamo la Milano

Cele mai ieftine bilete de autobuz Bergamo - Milano pot fi găsite până la 17,79 lei dacă aveți noroc sau 21,39 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 36,06 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Milano cu autobuzul

Când călătoriți la Milano cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

Flibco este o companie de transport specializată în servicii de transfer care conectează aeroporturi și orașe din întreaga Europă. Cu operațiuni în mai multe țări, cum ar fi Belgia, Franța, Germania, Luxemburg, Țările de Jos și Spania, Flibco oferă diferite servicii, cum ar fi transferuri de la aeroport, transferuri de la oraș la oraș și transferuri private. Compania se mândrește cu o flotă de vehicule moderne și confortabile, iar șoferii săi sunt cunoscuți pentru experiența și profesionalismul lor.

GoOpti este o companie de transport cu sediul în Slovenia, care oferă servicii de transfer în comun în toată Europa. Compania a fost fondată în 2008 și de atunci s-a extins pentru a oferi servicii în 4 țări. Serviciile Goopti sunt concepute pentru a oferi opțiuni de transport accesibile și convenabile pentru călători, cu accent pe transferurile de la aeroport și călătoriile între orașe.

Itabus este o companie de autobuze care operează în Italia, oferind servicii de autobuze pe distanțe lungi între marile orașe și aeroporturi. Oferă servicii către Milano, Roma, Bologna, Veneția și alte orașe cheie din Italia. Itabus își propune să ofere pasagerilor opțiuni de călătorie la prețuri accesibile și durabile, cu accent pe reducerea emisiilor de carbon și promovarea practicilor ecologice.

Servicii la bord BlaBlaCar Bus, Flibco și Itabus de la Bergamo la Milano
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bergamo la Milano cu bus.
Facilităţi BlaBlaCar Bus Flibco Itabus Autobus Autrostrasdale Terravission FlixBus
wifi Wifi check check check check cross check check
power_sockets Prize check check check cross cross cross check
luggage Bagaje check check check cross cross cross check
air_con Aer condiționat check check check cross check check check
food_and_drink Mancare si bautura cross cross check cross cross cross check
bicycle Bicicleta cross cross cross cross cross check cross

Bergamo la Milano Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
3.19kg
Autobuz
3.41kg
Zbor
9.1kg
Mașină
7.28kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Bergamo la Milano?
Un bilet de autobuz de la Bergamo la Milano este de 144,98 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 17,10 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Bergamo la Milano?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Bergamo la Milano este de 17,10 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bergamo și Milano cu autobuz?
Distanța între Bergamo și Milano este de 45,52 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Bergamo și Milano?
Călătoria de la Bergamo la Milano durează în medie 1 oră 13 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 35 min..
Ce companii operează de la Bergamo la Milano?
Ruta Bergamo - Milano este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, BlaBlaCar Bus, Flibco, Regionale Veloce, Itabus, GoOpti, Autobus, Autrostrasdale, Terravission și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Bergamo la Milano?
Ruta de la Bergamo la Milano are în medie 592 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Bergamo la Milano?
Primul autobuz de la Bergamo la Milano pleacă la orele 00:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Bergamo la Milano?
Ultimul autobuz de la Bergamo la Milano pleacă la orele 23:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bergamo la Milano?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 17,10 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Bergamo la Milano?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Bergamo pentru a merge la Milano. Puteți merge de la Orio al Serio Bergamo Airport și Stazione di Bergamo și puteți ajunge la Milan Rogoredo, Sesto S. Giovanni, Orio al Serio Bergamo Airport, Milan Linate Airport, Malpensa Aeroporto, Milano Lampugnano, Milano, Milan San Donato, Milano Lambrate, Milano Centrale, Rho Rho-fiera M1, Milan Porta Garibaldi și Milano Cadorna.
Câte conexiuni directe merg de la Bergamo la Milano?
Există în medie 589 de la Bergamo pentru a merge la Milano.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Bergamo și Milano?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Bergamo și Milano este 0 ore 35 min..
Există un autobuz direct de la Bergamo la Milano?
Da, există un autobuz direct între Bergamo și Milano.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Bergamo la Milano?
Călătoria cu autobuz de la Bergamo la Milano creează 3.41kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bergamo

Rute populare

Rute internaționale din Bergamo și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bergamo

Principalele rute spre Milano

Rute asemănătoare

Alte rute populare