Autobuz Milano - Torino preturi de la 4,69 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 4,84 lei
Mâine 20,33 lei
2 zile 10,31 lei
3 zile 3,22 lei

Milano la Torino cu autobuzul

Călătoria de la Milano la Torino cu autobuzul este de 125,62 km și durează 2 ore 0 min.. Există 259 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:35 și ultima la 23:45. Este posibil să călătoriți de la Milano la Torino cu autobuz pentru doar 4,69 lei sau până la 329,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,69 lei.

Cel mai mic pret4,69 lei
Durata călătoriei2 ore 0 min.
Conexiune pe zi259
Cel mai mic pret4,69 lei
Cel mai mare preț329,24 lei
Prima Plecare00:35
Ultima Plecare23:45
Distanţă125,62 km
PlecareMilano
SosireTorino
TransportatoriFlixBus, ArrivaDetalii

Autobuz Bilete de la Milano la Torino

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Milano la Torino cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Milano la Torino? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de autobuz de la Milano la Torino?

Prețurile biletelor de autobuz de la Milano la Torino variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Milano la Torino vor costa 4,69 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 89,91 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Milano la Torino. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Milano la Torino, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 89,91 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să ajung de la Milano la Torino cu autobuzul?

Cu o distanță de 125,62 km între Milano și Torino, de obicei va dura 2 ore 0 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 2 ore 0 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Distanța dintre Milano și Torino este în jur de 125,62 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 2 ore 0 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Milano și Torino durează 1 oră 26 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Milano la Torino?

Veți putea pleca din Milano folosind stații precum Milan Bergamo Airport (BGY),Milan (Malpensa Aeroporto Terminal 1),Rho - Fiera Milano,MILANO,Milano, Sesto San Giovanni,Milan Linate Airport (LIN),Milan - San Donato,Milano Centrale,Milano, Lampugnano,Milan Rogoredo,Milano - Porta Garibaldi,Milano Cadorna,Milano, Lambrate. Acestea vă conectează cu stații care includ Torino - Stura,Torino, Porta Susa,Turin, Porta Nuova,Torino Lingotto (IT),TURIN,Turin Corso Vittorio Emanuele 2 din Torino. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Milano, fie în Torino, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Milano spre Torino?

Numărul exact al călătoriilor de la Milano la Torino poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 259 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Milano la Torino. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Milano la Torino variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 257 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Milano la Torino. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Milano la Torino

Bilete ieftine de autobuz de la Milano la Torino
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Milano la Torino.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Milano la Torino, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Milano la Torino.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Milano la Torino

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3,57 lei la 24,33 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 85% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Milano la Torino

Cele mai ieftine bilete de autobuz Milano - Torino pot fi găsite până la 5,86 lei dacă aveți noroc sau 13,89 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 26,63 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Torino cu autobuzul

Când călătoriți la Torino cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Arriva este o companie multinațională de transport public care operează servicii de autobuz, tren, tramvai și autobuz pe apă în toată Europa. Arriva este o companie de transport care operează în Regatul Unit și Europa continentală. Compania a fost fondată în 1938 în Sunderland, Anglia, și de atunci a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de transport din Europa. Deutsche Bahn, compania națională de căi ferate germane, este proprietarul Arriva. În Marea Britanie, oferă servicii de autobuz și feroviar, inclusiv emblematicele autobuze roșii cu etaj din Londra. De asemenea, au stabilit poziții puternice pe piață în țări precum Danemarca, Suedia, Republica Cehă și Țările de Jos.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

Flibco este o companie de transport specializată în servicii de transfer care conectează aeroporturi și orașe din întreaga Europă. Cu operațiuni în mai multe țări, cum ar fi Belgia, Franța, Germania, Luxemburg, Țările de Jos și Spania, Flibco oferă diferite servicii, cum ar fi transferuri de la aeroport, transferuri de la oraș la oraș și transferuri private. Compania se mândrește cu o flotă de vehicule moderne și confortabile, iar șoferii săi sunt cunoscuți pentru experiența și profesionalismul lor.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

GoOpti este o companie de transport cu sediul în Slovenia, care oferă servicii de transfer în comun în toată Europa. Compania a fost fondată în 2008 și de atunci s-a extins pentru a oferi servicii în 4 țări. Serviciile Goopti sunt concepute pentru a oferi opțiuni de transport accesibile și convenabile pentru călători, cu accent pe transferurile de la aeroport și călătoriile între orașe.

Itabus este o companie de autobuze care operează în Italia, oferind servicii de autobuze pe distanțe lungi între marile orașe și aeroporturi. Oferă servicii către Milano, Roma, Bologna, Veneția și alte orașe cheie din Italia. Itabus își propune să ofere pasagerilor opțiuni de călătorie la prețuri accesibile și durabile, cu accent pe reducerea emisiilor de carbon și promovarea practicilor ecologice.

Marino Bus este o companie italiană de autobuze care operează atât rute interne, cât și internaționale. Marino Bus operează rute către marile orașe italiene, cum ar fi Roma, Milano, Florența, Bologna și Napoli, precum și către destinații internaționale precum Paris, Barcelona și Munchen. Marino Bus oferă o gamă largă de servicii, inclusiv închirieri de autobuze și autobuze interurbane, care conectează diverse destinații din Franța, Elveția, Germania și Luxemburg.

Servicii la bord FlixBus, Arriva și Itabus de la Milano la Torino
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Milano la Torino cu bus.
Facilităţi FlixBus Arriva Itabus Flibco Autolinee Federico Autrostrasdale BlaBlaCar Bus Marino Bus
wifi Wifi check check check check check cross check check
power_sockets Prize check check check check check cross check cross
luggage Bagaje check check check check cross cross check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check cross check cross cross check
air_con Aer condiționat check check check check check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross cross cross cross cross cross
accessibility Accesibilitate cross check cross cross cross cross cross cross
bicycle Bicicleta cross check cross cross check cross cross cross
sleeper_couchette Vagon de dormit cross check cross cross cross cross cross cross

Milano la Torino Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
8.79kg
Autobuz
9.42kg
Zbor
25.12kg
Mașină
20.1kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Milano la Torino?
Un bilet de autobuz de la Milano la Torino este de 89,91 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,69 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Milano la Torino?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Milano la Torino este de 4,69 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Milano și Torino cu autobuz?
Distanța între Milano și Torino este de 125,62 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Milano și Torino?
Călătoria de la Milano la Torino durează în medie 2 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 26 min..
Ce companii operează de la Milano la Torino?
Ruta Milano - Torino este acoperită de 10 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus, Arriva, Itabus, Flibco, Autolinee Federico, Autrostrasdale, FlixBus Italia S.r.l., GoOpti, BlaBlaCar Bus, Marino Bus și Autostradale/Sadem ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Milano la Torino?
Ruta de la Milano la Torino are în medie 259 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Milano la Torino?
Primul autobuz de la Milano la Torino pleacă la orele 00:35. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Milano la Torino?
Ultimul autobuz de la Milano la Torino pleacă la orele 23:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Milano la Torino?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 4,69 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Milano la Torino?
Există în medie 257 de la Milano pentru a merge la Torino.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Milano și Torino?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Milano și Torino este 1 oră 26 min..
Există un autobuz direct de la Milano la Torino?
Da, există un autobuz direct între Milano și Torino.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Milano la Torino?
Călătoria cu autobuz de la Milano la Torino creează 9.42kg emisii de CO2.

Treceți local de la Milano

Rute populare

Escapade de weekend de la Milano

Rute internaționale din Milano și zonele din apropiere

Alte destinații de la Milano

Principalele rute spre Torino

Rute asemănătoare

Alte rute populare