Autobuz Graz - Viena preturi de la 41,05 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 41,05 lei
Mâine 41,05 lei
2 zile 41,05 lei
3 zile 73,25 lei

Graz la Viena cu autobuzul

Călătoria de la Graz la Viena cu autobuzul este de 144,7 km și durează 2 ore 15 min.. Există 84 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:35 și ultima la 22:10. Este posibil să călătoriți de la Graz la Viena cu autobuz pentru doar 41,05 lei sau până la 211,58 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 41,05 lei.

Cel mai mic pret41,05 lei
Durata călătoriei2 ore 15 min.
Conexiune pe zi84
Cel mai mic pret41,05 lei
Cel mai mare preț211,58 lei
Prima Plecare02:35
Ultima Plecare22:10
Distanţă144,7 km
PlecareGraz
SosireViena
TransportatoriFlixBus, Dr. Richard

Autobuz Bilete de la Graz la Viena

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Graz la Viena

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Graz la Viena? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Graz la Viena, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Graz la Viena?

Când călătoriți de la Graz la Viena, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 87,37 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 41,05 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Graz la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 87,37 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Graz la Viena.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Graz la Viena cu autobuzul?

Călătoria de la Graz la Viena cu autobuzul va dura, de obicei, 2 ore 15 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 144,7 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 2 ore 15 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Graz și Viena este în jur de 144,7 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 2 ore 15 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Graz și Viena durează 2 ore 0 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când călătoresc de la Graz la Viena cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Graz de la următoarele stații: Graz Ostbahnhof,Graz Airport, GRZ,Graz Puntigam Bahnhof,Graz Hbf. Sosind la Viena, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Vienna Erdberg (VIB),Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Meidling (wlb),Wien Westbahnhof (U3),Wien Praterstern (U2),Wien, Hauptbahnhof,Wien Quartier Belvedere,Wien Mitte,Wien, Hütteldorf. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Viena.

Câte călătorii zilnice există de la Graz la Viena?

În medie, sunt 84 plecări zilnice de la Graz la Viena. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 84 plecări de la Graz care merg direct la Viena. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Graz la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Graz la Viena

Bilete ieftine de autobuz de la Graz la Viena
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Graz la Viena.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Graz la Viena, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Graz la Viena.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Graz la Viena

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 43,10 lei la 85,17 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 49% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Graz la Viena

Cele mai ieftine bilete de autobuz Graz - Viena pot fi găsite până la 71,83 lei dacă aveți noroc sau 82,25 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 93,77 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Viena cu autobuzul

Când călătoriți la Viena cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus și Dr. Richard de la Graz la Viena
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Graz la Viena cu bus.
Facilităţi FlixBus Dr. Richard
wifi Wifi check cross
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross

Graz la Viena Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
10.13kg
Autobuz
10.85kg
Zbor
28.94kg
Mașină
23.15kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Graz la Viena?
Un bilet de autobuz de la Graz la Viena este de 87,37 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 41,05 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Graz la Viena?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Graz la Viena este de 41,05 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Graz și Viena cu autobuz?
Distanța între Graz și Viena este de 144,7 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Graz și Viena?
Călătoria de la Graz la Viena durează în medie 2 ore 15 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 0 min..
Ce companii operează de la Graz la Viena?
Ruta Graz - Viena este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus și Dr. Richard ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Graz la Viena?
Ruta de la Graz la Viena are în medie 84 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Graz la Viena?
Primul autobuz de la Graz la Viena pleacă la orele 02:35. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Graz la Viena?
Ultimul autobuz de la Graz la Viena pleacă la orele 22:10. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Graz la Viena?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 41,05 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Graz la Viena?
Există în medie 84 de la Graz pentru a merge la Viena.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Graz și Viena?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Graz și Viena este 2 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Graz la Viena?
Da, există un autobuz direct între Graz și Viena.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Graz la Viena?
Călătoria cu autobuz de la Graz la Viena creează 10.85kg emisii de CO2.

Treceți local de la Graz

Rute populare

Escapade de weekend de la Graz

Rute internaționale din Graz și zonele din apropiere

Alte destinații de la Graz

Principalele rute spre Viena

Rute asemănătoare

Alte rute populare