Autobuz București - Buzău preturi de la 33,18 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
11,04 lei

București la Buzău cu autobuzul

Călătoria de la București la Buzău cu autobuzul este de 98,4 km și durează 1 oră 57 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 22:30. Este posibil să călătoriți de la București la Buzău cu autobuz pentru doar 33,18 lei sau până la 142,83 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 33,18 lei.

Cel mai mic pret33,18 lei
Durata călătoriei1 oră 57 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret33,18 lei
Cel mai mare preț142,83 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare22:30
Distanţă98,4 km
PlecareBucurești
SosireBuzău
TransportatoriTarsin, GAL Trans

Autobuz Bilete de la Bucharest la Buzău

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Buzău

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Buzău? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la București la Buzău?

Când călătoriți de la București la Buzău, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 69,00 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 33,18 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Buzău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la București la Buzău variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 69,00 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la București la Buzău cu autobuzul?

Călătoria de la București la Buzău cu autobuzul va dura, de obicei, 1 oră 57 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 98,4 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 57 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între București și Buzău este lungă de vreo 98,4 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 57 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 oră 30 min.. Dacă încercați să ajungeți de la București la Buzău cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care sunt stațiile de pe ruta de la București laBuzău?

Veți putea pleca din București folosind stații precum Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Piata Gara De Nord. Acestea vă conectează cu stații care includ Buzău, Autogara Nord,Buzau Petrol Station Petrom,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău din Buzău. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în București, fie în Buzău, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la București la Buzău sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Buzău, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 10 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 10 călătorii directe între București și Buzău. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Buzău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bucharest la Buzău

Bilete ieftine de autobuz de la București la Buzău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Buzău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Buzău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Buzău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bucharest la Buzău

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 42,90 lei la 62,74 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 32% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Buzău

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Buzău pot fi găsite până la 35,38 lei dacă aveți noroc sau 53,27 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 59,12 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Buzău cu autobuzul

Când călătoriți la Buzău cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Transfero de la București la Buzău
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Buzău cu bus.
Facilităţi Transfero
wifi Wifi check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Buzău Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
6.89kg
Autobuz
7.38kg
Zbor
19.68kg
Mașină
15.74kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Buzău?
Un bilet de autobuz de la București la Buzău este de 69,00 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 33,18 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Buzău?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Buzău este de 33,18 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Buzău cu autobuz?
Distanța între București și Buzău este de 98,4 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Buzău?
Călătoria de la București la Buzău durează în medie 1 oră 57 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 30 min..
Ce companii operează de la București la Buzău?
Ruta București - Buzău este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Tarsin, GAL Trans și Transfero ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Buzău?
Ruta de la București la Buzău are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Buzău?
Primul autobuz de la București la Buzău pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Buzău?
Ultimul autobuz de la București la Buzău pleacă la orele 22:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Buzău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 33,18 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Buzău?
Există în medie 10 de la București pentru a merge la Buzău.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Buzău?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Buzău este 1 oră 30 min..
Există un autobuz direct de la București la Buzău?
Da, există un autobuz direct între București și Buzău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Buzău?
Călătoria cu autobuz de la București la Buzău creează 7.38kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Principalele rute spre Buzău

Rute asemănătoare

Alte rute populare