Gasiți un autobuz de la București până la Buzău

Începe de la
48,86 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Buzău

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la București la Buzău? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la București la Buzău, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Buzău?

În medie, un bilet de autobuz de la București la Buzău vă va costa 61,34 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 48,86 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.București la Buzău transport autobuz

Cel mai bun preț 58,64 RON
Durata călătoriei 2 h
Călătorii pe zi 22
Prima plecare 00:30
Ultima plecare 22:30
Distanța 98 km
Plecare București
Sosire Buzău
Transportatori Autogari, Acomar, C&I Grup International, Tarsin, HERMES, NICOTUR, Transfero, Memento Bus, MyBus, Compania RVG, BEPS TRAVEL, RUTA PRIM, Flixbus, Distribusion

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
14
Transportatori
12
Prețul minim
48,86 RON
Prețul maxim
68,26 RON

București - Buzău

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Buzău cu autobuzul?

Călătoria de la București la Buzău acoperă o distanță de 99 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 1 h 59 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 h. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Buzău făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Buzău?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la București la Buzău la 16:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Când călătoresc de la București la Buzău cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din București la stații precum Bucharest Henri Coandă Airport, Otopeni Airport (OTP), Bucharest Airport Henri Coanda (Otopeni Arrivals) și Bucharest Henri Coanda International Airport. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Buzău la următoarele stații: Buzau, Stație De Autobuz Buzau și Buzău (Avantaj Bus Station). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din București și Buzău. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la București la Buzău?

Dacă vreți să ajungeți de la București la Buzău, puteți călători cu furnizori precum Autogari, Acomar, C&I Grup International, Tarsin, HERMES, NICOTUR, Transfero, Compania RVG, BEPS TRAVEL, RUTA PRIM, Flixbus și Distribusion. Veți găsi un număr maxim de 22 plecări pe zi. În medie, sunt 18 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 18 călătorii directe între București și Buzău. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback