Autobuz Köln - Bacău preturi de la 972,34 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Köln la Bacău cu autobuzul

Călătoria de la Köln la Bacău cu autobuzul este de 1.537,23 km și durează 30 ore 50 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 13:50 și ultima la 13:50. Este posibil să călătoriți de la Köln la Bacău cu autobuz pentru doar 972,34 lei sau până la 972,34 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 972,34 lei.

Cel mai mic pret972,34 lei
Durata călătoriei30 ore 50 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret972,34 lei
Cel mai mare preț972,34 lei
Prima Plecare13:50
Ultima Plecare13:50
Distanţă1.537,23 km
PlecareKöln
SosireBacău
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Köln la Bacău

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Köln la Bacău cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Köln la Bacău? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Köln la Bacău, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Köln la Bacău?

Prețurile biletelor de autobuz de la Köln la Bacău variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Köln la Bacău vor costa 972,34 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 972,34 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Köln la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Köln la Bacău, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 972,34 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează să ajung de la Köln la Bacău cu autobuzul?

Distanța dintre Köln și Bacău este aproximativ 1.537,23 km. În general, va dura în jur de 30 ore 50 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Köln la Bacău, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Köln și Bacău vor termina călătoria în 30 ore 50 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 30 ore 50 min. pentru a parcurge 1.537,23 km între Köln și Bacău.

La ce oră sunt plecările de la Köln la Bacău?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Köln la Bacău la 13:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 13:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Köln la Bacău la 13:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 13:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Köln la Bacău?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Köln de la următoarele stații: Köln-Mülheim ,Koeln Messe/deutz,Cologne Bonn Airport,Köln, Hbf. Sosind la Bacău, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Bacâu Parcare Stadion (Bacau, Romania),Bacau gară. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Bacău.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Köln spre Bacău?

Veți putea să călătoriți de la Köln la Bacău folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Köln la Bacău folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Köln la Bacău în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Köln la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Köln la Bacău

Bilete ieftine de autobuz de la Köln la Bacău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Köln la Bacău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Köln la Bacău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Köln la Bacău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Köln la Bacău

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Köln la Bacău

Cele mai ieftine bilete de autobuz Köln - Bacău pot fi găsite până la 441,68 lei dacă aveți noroc sau 510,09 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 671,73 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bacău cu autobuzul

Când călătoriți la Bacău cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Köln la Bacău
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Köln la Bacău cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Köln la Bacău Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
107.61kg
Autobuz
115.29kg
Zbor
307.45kg
Mașină
245.96kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Köln la Bacău?
Un bilet de autobuz de la Köln la Bacău este de 972,34 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 972,34 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Köln la Bacău?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Köln la Bacău este de 972,34 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Köln și Bacău cu autobuz?
Distanța între Köln și Bacău este de 1.537,23 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Köln și Bacău?
Călătoria de la Köln la Bacău durează în medie 30 ore 50 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 30 ore 50 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Köln la Bacău?
Ruta de la Köln la Bacău are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Köln la Bacău?
Primul autobuz de la Köln la Bacău pleacă la orele 13:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Köln la Bacău?
Ultimul autobuz de la Köln la Bacău pleacă la orele 13:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Köln la Bacău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 972,34 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Köln și Bacău?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Köln și Bacău este 30 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la Köln la Bacău?
Da, există un autobuz direct între Köln și Bacău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Köln la Bacău?
Călătoria cu autobuz de la Köln la Bacău creează 115.29kg emisii de CO2.

Treceți local de la Köln

Rute populare

Escapade de weekend de la Köln

Rute internaționale din Köln și zonele din apropiere

Alte destinații de la Köln

Principalele rute spre Bacău

Alte rute populare