Autobuz Iaşi - Bacău preturi de la 28,73 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
28,73 lei

Iaşi la Bacău cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Bacău cu autobuzul este de 85,44 km și durează 2 ore 23 min.. Există 29 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:20 și ultima la 21:50. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Bacău cu autobuz pentru doar 28,73 lei sau până la 36,11 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 28,73 lei.

Cel mai mic pret28,73 lei
Durata călătoriei2 ore 23 min.
Conexiune pe zi29
Cel mai mic pret28,73 lei
Cel mai mare preț36,11 lei
Prima Plecare07:20
Ultima Plecare21:50
Distanţă85,44 km
PlecareIaşi
SosireBacău
Transportatoripagebo_trans_junior, autogariDetalii

Autobuz Bilete de la Iași la Bacău

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Bacău cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Bacău. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Iaşi la Bacău?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Bacău costă 28,73 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 30,44 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Bacău.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Bacău. În medie, însă, veți plăti în jur de 30,44 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Iaşi la Bacău cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Bacău cu autobuzul va dura, de obicei, 2 ore 23 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 85,44 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 2 ore 23 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Bacău, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Iaşi și Bacău vor termina călătoria în 1 oră 10 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 2 ore 23 min. pentru a parcurge 85,44 km între Iaşi și Bacău.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Bacău?

În general, prima plecare a zilei din Iaşi va fi la 07:20, iar ultima plecare va fi la 21:50. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Bacău se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Iaşi va fi la 07:20, iar ultima plecare va fi la 21:50. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Iaşi la Bacău se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Bacău?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iași, Billa. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Bacău la următoarele stații: Bacau gară,Bacâu Parcare Stadion (Bacau, Romania). Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Bacău. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Bacău au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 29 plecări zilnice de la Iaşi la Bacău. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 29 plecări de la Iaşi care merg direct la Bacău. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Bacău

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Bacău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Bacău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Bacău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Bacău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Bacău

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Bacău

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Bacău pot fi găsite până la 21,60 lei dacă aveți noroc sau 26,85 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 29,02 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bacău cu autobuzul

Când călătoriți la Bacău cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Bacău Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
5.98kg
Autobuz
6.41kg
Zbor
17.09kg
Mașină
13.67kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Bacău?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Bacău este de 30,44 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 28,73 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Bacău?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Bacău este de 28,73 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Bacău cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Bacău este de 85,44 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Bacău?
Călătoria de la Iaşi la Bacău durează în medie 2 ore 23 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 10 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Bacău?
Ruta Iaşi - Bacău este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, pagebo_trans_junior, autogari, MirTrans Express, trans_polosam și sami_trans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Bacău?
Ruta de la Iaşi la Bacău are în medie 29 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Bacău?
Primul autobuz de la Iaşi la Bacău pleacă la orele 07:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Bacău?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Bacău pleacă la orele 21:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Bacău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 28,73 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Bacău?
Există în medie 29 de la Iaşi pentru a merge la Bacău.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Bacău?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Bacău este 1 oră 10 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Bacău?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Bacău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Bacău?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Bacău creează 6.41kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Bacău

Rute asemănătoare

Alte rute populare