Autobuz Liberec - Praga preturi de la 16,71 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Liberec la Praga cu autobuzul

Călătoria de la Liberec la Praga cu autobuzul este de 88,01 km și durează 1 oră 40 min.. Există 148 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:00 și ultima la 21:00. Este posibil să călătoriți de la Liberec la Praga cu autobuz pentru doar 16,71 lei sau până la 52,48 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 16,71 lei.

Cel mai mic pret16,71 lei
Durata călătoriei1 oră 40 min.
Conexiune pe zi148
Cel mai mic pret16,71 lei
Cel mai mare preț52,48 lei
Prima Plecare05:00
Ultima Plecare21:00
Distanţă88,01 km
PlecareLiberec
SosirePraga
TransportatoriRegioJet, FlixBus

Autobuz Bilete de la Liberec la Praga

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Ajungeți de la Liberec la Praga cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Liberec la Praga? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Liberec la Praga?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Liberec la Praga costă 16,71 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 31,57 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Liberec la Praga.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Liberec la Praga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Liberec la Praga vă va costa 31,57 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Liberec la Praga cu autobuzul?

Distanța dintre Liberec și Praga este aproximativ 88,01 km. În general, va dura în jur de 1 oră 40 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Liberec la Praga, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Liberec și Praga vor termina călătoria în 1 oră 5 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 1 oră 40 min. pentru a parcurge 88,01 km între Liberec și Praga.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Liberec la Praga?

Veți putea pleca din Liberec folosind stații precum Vesec u Liberce nádraží,Liberec AN,Liberec, Fügnerova-Blažkova. Acestea vă conectează cu stații care includ Praha Liben,Ruzyne International Airport,Praha-Vysochany,Prague (Černý Most),Prague, Hlavni nadrazi,Prague - Zličín,Praha Holesovice,Prague UAN Florenc,Praha Masarykovo nadrazi din Praga. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Liberec, fie în Praga, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Liberec la Praga?

Veți putea să călătoriți de la Liberec la Praga folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 148 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Liberec la Praga folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 112 legături directe de la Liberec la Praga în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 36 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Liberec la Praga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Liberec la Praga

Bilete ieftine de autobuz de la Liberec la Praga
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Liberec la Praga.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Liberec la Praga, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Liberec la Praga.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Liberec la Praga

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 0,20 lei la 24,38 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 99% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Praga cu autobuzul

Când călătoriți la Praga cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

RegioJet este o companie feroviară privată care operează în mai multe țări europene, inclusiv Republica Cehă, Slovacia, Polonia și Austria. Compania a fost fondată în 2009 și a început să funcționeze în Republica Cehă în 2011. RegioJet oferă diverse tipuri de servicii de tren, inclusiv trenuri de lungă distanță, trenuri regionale și autobuze.

Tipuri de bilete și facilități de la Liberec la Praga

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de RegioJet atunci când călătoriți de la Liberec la Praga.

Low cost

Low cost este cea mai accesibilă opțiune pentru cei care doresc să călătorească fără alte facilități suplimentare. Cu toate acestea, pasagerii se pot bucura în continuare de Wi-Fi gratuit și de o călătorie liniștită.
wifi Wifi
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Standard

Biletul standard oferă un echilibru între accesibilitate și confort. Pasagerii se pot aștepta la scaune de pluș și la Wi-Fi gratuit, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru călătorii atenți la buget.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Relax

Pasagerii care doresc să călătorească în lux pot opta pentru biletul Relax, care oferă scaune spațioase din piele și o atmosferă relaxantă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se relaxeze în timpul călătoriei lor.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Business

Biletul de afaceri garantează intimitate și confort, cu servicii prioritare și personal de la bord. Aceasta este o alegere ideală pentru cei care doresc o călătorie fără întreruperi și fără stres.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

wifi Wifi open icon close icon
Rămâneți conectat cu WiFi gratuit la bord. Utilizați aplicația Regiojet sau ecranele din trenurile mai noi pentru divertisment.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Pasagerii din clasa business pot beneficia de un compartiment linistit pentru o calatorie linistita.
power_sockets Prize open icon close icon
Fiecare scaun este echipat cu propria priză.
luggage Bagaje open icon close icon
Simțiți-vă liber să aduceți cu voi bagaje care sunt ușor de încărcat. Dacă gențile tale nu încap sub sau deasupra scaunului tău, nu-ți face griji! Echipajul este aici pentru a ajuta la găsirea unui loc care să nu-i împiedice pe alții. Atenție, asigurați-vă că niciunul dintre articolele dvs. nu este periculos pentru siguranța tuturor.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Trenurile Regiojet au spații destinate utilizatorilor de scaune rulante.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
La bord, un meniu divers de băuturi și gustări este accesibil prin aplicația Regiojet. Toți pasagerii primesc o sticlă de apă gratuită, în timp ce cei din Clasa Relax sau Business primesc o cafea italiană sau un ceai de mentă gratuit.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Toate autocarele sunt dotate cu aer condiționat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
RegioJet permite transportul de biciclete, scutere mici și cărucioare în trenurile lor cu rezervare și restricții prealabile. Bicicletele și trotinetele mici trebuie așezate pe rafturi sau în compartimente rezervate, în timp ce cărucioarele care nu pot fi pliate pot fi transportate la începutul sau la sfârșitul garniturii sau în locuri special rezervate. Cu toate acestea, echipajul poate refuza transportul din motive de siguranță sau de spațiu.
Servicii la bord RegioJet și FlixBus de la Liberec la Praga
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Liberec la Praga cu bus.
Facilităţi RegioJet FlixBus
quiet_zone Zona de liniste check cross
wifi Wifi check check
power_sockets Prize check check
luggage Bagaje check check
accessibility Accesibilitate check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check check
bicycle Bicicleta check cross

Liberec la Praga Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
6.16kg
Autobuz
6.6kg
Zbor
17.6kg
Mașină
14.08kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Liberec la Praga?
Un bilet de autobuz de la Liberec la Praga este de 31,57 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 16,71 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Liberec la Praga?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Liberec la Praga este de 16,71 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Liberec și Praga cu autobuz?
Distanța între Liberec și Praga este de 88,01 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Liberec și Praga?
Călătoria de la Liberec la Praga durează în medie 1 oră 40 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 5 min..
Ce companii operează de la Liberec la Praga?
Ruta Liberec - Praga este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, RegioJet și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Liberec la Praga?
Ruta de la Liberec la Praga are în medie 148 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Liberec la Praga?
Primul autobuz de la Liberec la Praga pleacă la orele 05:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Liberec la Praga?
Ultimul autobuz de la Liberec la Praga pleacă la orele 21:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Liberec la Praga?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 16,71 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Liberec la Praga?
Există în medie 112 de la Liberec pentru a merge la Praga.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Liberec și Praga?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Liberec și Praga este 1 oră 5 min..
Există un autobuz direct de la Liberec la Praga?
Da, există un autobuz direct între Liberec și Praga.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Liberec la Praga?
Călătoria cu autobuz de la Liberec la Praga creează 6.6kg emisii de CO2.

Rute populare

Rute internaționale din Liberec și zonele din apropiere

Principalele rute spre Praga

Rute asemănătoare

Alte rute populare