Gasiți un autobuz de la Timişoara până la Arad


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 10RON
Durata călătoriei 1 h 4 min
Călătorii pe zi 26
Prima plecare: 00:30
Ultima plecare: 23:20
Distanța 48km

Care sunt stațiile de plecare și de sosire atunci când călătoresc cu autobuzul Arad?

Autobuzele de la Timişoara pleacă din Timisoara - Autogara Autotim S.A., Timisoara - AUTOGENN, Timisoara - CDI - Centru Medical Medlife Si Banca Transilvania, Timisoara - Autogara Super Imposer și Timisoara - Statie Parcare Gara De Nord, ajungând la Arad - Autogara Transdara, Arad - CDI - Vis-a-vis De Gara La (Pizzeria "5 Colturi"), Arad - Market Billa, Arad - Autogara CTP (Compania De Transport Public Arad) și Arad - Autogara Arad Arad.

Prețul biletului Timişoara - Arad în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
7 RON Detalii 6 RON6 RON7 RON7 RON Detalii
Detalii 13 RON Detalii Detalii Detalii Detalii 13 RON

Văzut distanța mică între Timişoara și Arad, de asemenea, puteți alege să călătorească cu trenul sau carpooling. Cheltuielile puțin mai mulți bani, călătoria ta va deveni mai confortabil.

În cazul în care ofertele furnizate de autobuze nu se potrivesc nevoilor dumneavoastră, trenuri și carpooling ar putea reprezenta o alternativă bună pentru această distanță.

La ce oră autobuzele pentru a părăsi Arad?

Cel mai scurt timp vă puteți lăsa de la Timişoara este la 08:09, în timp ce ultimul autobuz este la 19:10. Călătoria durează pe 1 ora și 13 minute medie, dar poate, de asemenea, ultimul 1 ora cu cele mai rapide conexiuni.

Cu autobuzul de la Timişoara la Arad: care companiile oferă serviciul?

Puteți călători cu autobuzul de la Timişoara la Arad cu Cento Trans, AUTOGENN, Bus Trans Valcea, Vertrantis, Apetrans și Autogari./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another