Autobuz Roma - Florența preturi de la 6,06 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 17,05 lei
Mâine 14,61 lei
2 zile 6,11 lei
3 zile 12,22 lei

Roma la Florența cu autobuzul

Călătoria de la Roma la Florența cu autobuzul este de 231,45 km și durează 4 ore 11 min.. Există 134 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:45 și ultima la 23:59. Este posibil să călătoriți de la Roma la Florența cu autobuz pentru doar 6,06 lei sau până la 260,88 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 6,06 lei.

Cel mai mic pret6,06 lei
Durata călătoriei4 ore 11 min.
Conexiune pe zi134
Cel mai mic pret6,06 lei
Cel mai mare preț260,88 lei
Prima Plecare01:45
Ultima Plecare23:59
Distanţă231,45 km
PlecareRoma
SosireFlorența
TransportatoriFlixBus, ItabusDetalii

Autobuz Bilete de la Roma la Florența

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Roma la Florența cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Roma la Florența? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Roma la Florența?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Roma la Florența. În medie, însă, veți plăti în jur de 60,79 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 6,06 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Roma la Florența. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Roma la Florența vă va costa 60,79 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să ajung de la Roma la Florența cu autobuzul?

Cu o distanță de 231,45 km între Roma și Florența, de obicei va dura 4 ore 11 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 11 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Roma și Florența cu autobuzul durează de obicei 4 ore 11 min. pentru a acoperi o distanță de 231,45 km. Cea mai scurtă călătorie de la Roma la Florența vă va duce 3 ore 0 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Florența, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Roma la Florența?

Veți putea pleca din Roma folosind stații precum Rome Fiumicino Airport (FCO),Rome Trastevere,Rome Balduina,Rome Ciampino Airport (CIA),Rome - Ostiense,Rome Termini,Rome Nomentana,Roma-San Pietro,Rome Monte Mario,Roma - Tuscolana,ROMA - TIBURTINA. Acestea vă conectează cu stații care includ Firenze S. Marco Vecchio,Florence Santa Maria Novella,Florence - Rifredi,Scandicci, Villa Constanza,Firenze Campo Di Marte,Florence, Florence (Piazzale Montelungo),Florence Cascine din Florența. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Roma, fie în Florența, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Roma spre Florența?

Dacă vreți să ajungeți de la Roma la Florența, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 134 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 120 călătorii directe între Roma și Florența. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 14 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Roma la Florența. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Roma la Florența

Bilete ieftine de autobuz de la Roma la Florența
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Roma la Florența.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Roma la Florența, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Roma la Florența.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Roma la Florența

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 8,45 lei la 25,12 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 66% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Roma la Florența

Cele mai ieftine bilete de autobuz Roma - Florența pot fi găsite până la 12,51 lei dacă aveți noroc sau 21,44 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 34,11 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Florența cu autobuzul

Când călătoriți la Florența cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Autoservizi Salemi este o companie de autobuze cu sediul în Sicilia, Italia. A fost fondată în 1972 și de atunci a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai importanți operatori de autobuze din regiune. Compania oferă o gamă largă de servicii, inclusiv transport local și pe distanțe lungi cu autobuzul, transferuri la aeroport și tururi private. Autoservizi Salemi operează o flotă modernă de autobuze dotate cu aer condiționat, scaune confortabile și alte facilități. Compania se angajează să ofere clienților săi servicii de transport sigure, de încredere și la prețuri accesibile. Cu o echipă de șoferi experimentați și un accent puternic pe satisfacția clienților, Autoservizi Salemi a devenit un nume de încredere în industria transporturilor.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Itabus este o companie de autobuze care operează în Italia, oferind servicii de autobuze pe distanțe lungi între marile orașe și aeroporturi. Oferă servicii către Milano, Roma, Bologna, Veneția și alte orașe cheie din Italia. Itabus își propune să ofere pasagerilor opțiuni de călătorie la prețuri accesibile și durabile, cu accent pe reducerea emisiilor de carbon și promovarea practicilor ecologice.

Servicii la bord FlixBus, Itabus și Autoservizi Salemi de la Roma la Florența
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Roma la Florența cu bus.
Facilităţi FlixBus Itabus Autoservizi Salemi BlaBlaCar Bus Marino Bus
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Prize check check check check cross
luggage Bagaje check check cross check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check cross check
air_con Aer condiționat check check check check check

Roma la Florența Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
16.2kg
Autobuz
17.36kg
Zbor
46.29kg
Mașină
37.03kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Roma la Florența?
Un bilet de autobuz de la Roma la Florența este de 60,79 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 6,06 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Roma la Florența?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Roma la Florența este de 6,06 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Roma și Florența cu autobuz?
Distanța între Roma și Florența este de 231,45 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Roma și Florența?
Călătoria de la Roma la Florența durează în medie 4 ore 11 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 0 min..
Ce companii operează de la Roma la Florența?
Ruta Roma - Florența este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus, Itabus, Autoservizi Salemi, BlaBlaCar Bus și Marino Bus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Roma la Florența?
Ruta de la Roma la Florența are în medie 134 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Roma la Florența?
Primul autobuz de la Roma la Florența pleacă la orele 01:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Roma la Florența?
Ultimul autobuz de la Roma la Florența pleacă la orele 23:59. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Roma la Florența?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 6,06 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Roma la Florența?
Există în medie 120 de la Roma pentru a merge la Florența.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Roma și Florența?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Roma și Florența este 3 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Roma la Florența?
Da, există un autobuz direct între Roma și Florența.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Roma la Florența?
Călătoria cu autobuz de la Roma la Florența creează 17.36kg emisii de CO2.

Treceți local de la Roma

Rute populare

Escapade de weekend de la Roma

Rute internaționale din Roma și zonele din apropiere

Alte destinații de la Roma

Principalele rute spre Florența

Rute asemănătoare

Alte rute populare