Gasiți un autobuz de la Cluj-Napoca până la București

Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Cluj-Napoca la București cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Cluj-Napoca la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cluj-Napoca la București transport autobuz

Distanța 325 km
Plecare Cluj-Napoca
Sosire București
Transportatori MementoBUS, Memento, Flixbus

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
3
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Cluj-Napoca - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât de lungă este călătoria de la Cluj-Napoca la București cu autobuzul?

Călătoria de la Cluj-Napoca la București cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 325 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

La ce oră sunt plecările de la Cluj-Napoca la București?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Cluj-Napoca la București, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Cluj-Napoca la București?

Veți putea pleca din Cluj-Napoca folosind stații precum Cluj-Napoca Cluj Napoca Sports Hall Horia Demian, Strada Pandurilor 7, Strada Pandurilor și Cluj Napoca Sports Hall Horia Demian. Acestea vă conectează cu stații care includ Bucharest Bucharest Hilton Garden Inn Hotel, Strada Doamnei 12, Bucharest Bucharest Sheraton Hotel, Calea Dorobanți 5, Gare De Nord Hotel, International Hotel, Bucharest Bucharest Hello Hotel, Calea Griviței 143, Bucharest Bucharest Ibis Gare De Nord Hotel, Calea Griviței 143, Parliament Hotel, Strada Izvor, JW Marriott Hotel și Bucharest Bucharest JW Marriott Hotel, Calea 13 Septembrie 90 din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Cluj-Napoca, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Cluj-Napoca la București?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback