Tren Bonn - Köln prețuri de la 85,51 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine 85,51 lei
2 zile Mai mult
3 zile 88,93 lei

Bonn la Köln cu trenul

Călătoria de la Bonn la Köln cu trenul este de 24,4 km și durează 0 ore 28 min.. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:33 și ultima la 03:33. Este posibil să călătoriți de la Bonn la Köln cu tren pentru doar 85,51 lei sau până la 88,93 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 85,51 lei.

Cel mai mic pret85,51 lei
Durata călătoriei0 ore 28 min.
Conexiune pe zi5
Cel mai mic pret85,51 lei
Cel mai mare preț88,93 lei
Prima Plecare00:33
Ultima Plecare03:33
Distanţă24,4 km
PlecareBonn
SosireKöln
TransportatoriDB - InterCity Express (ICE), MittelrheinBahn

Tren Bilete de la Bonn la Köln

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Bonn la Köln cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Bonn la Köln? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Bonn la Köln?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bonn la Köln. Însă în medie veți plăti în jur de 86,64 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 85,51 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bonn la Köln. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Bonn la Köln vă va costa 86,64 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Bonn la Köln cu trenul?

Cu o distanță de 24,4 km între Bonn și Köln, de obicei va dura 0 ore 28 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 0 ore 28 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Bonn și Köln cu trenul durează de obicei 0 ore 28 min. pentru a acoperi o distanță de 24,4 km. Cea mai scurtă călătorie de la Bonn la Köln vă va duce 0 ore 27 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Köln, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Bonn la Köln?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Bonn și Köln. Vă puteți începe călătoria în Bonn la stații precum Beuel Ringstr., Bonn,Bonn Hauptbahnhof,Bonn, Museumsmeile,Bad Godesberg Bahnhof, Bonn,Bonn Thomastr.. Acestea se leagă de stații care includ Köln-Mülheim ,Cologne Bonn Airport,Köln, Hbf,Koeln Messe/deutz din Köln. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Bonn la Köln.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Bonn la Köln?

Dacă vreți să ajungeți de la Bonn la Köln, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 5 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 5 călătorii directe între Bonn și Köln. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bonn la Köln. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bonn la Köln

Bilete ieftine de tren de la Bonn la Köln
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bonn la Köln.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bonn la Köln, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bonn la Köln.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bonn la Köln

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 44,47 lei la 67,43 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 34% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bonn la Köln

Cele mai ieftine bilete de tren Bonn - Köln pot fi găsite până la 47,35 lei dacă aveți noroc sau 69,11 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 90,79 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Köln cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Köln, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

MittelrheinBahn este o companie regională de trenuri care operează în regiunea Valea Rinului din Germania. Este o subsidiară a Transdev, o companie globală de transport. MittelrheinBahn operează pe mai multe rute, inclusiv pe linia Koblenz-Mainz, pe linia Koblenz-Trier și pe linia Koblenz-Bingen. Trenurile companiei sunt moderne și confortabile, cu facilități precum aer condiționat, Wi-Fi gratuit și toalete la bord. MittelrheinBahn oferă, de asemenea, diverse opțiuni de bilete, inclusiv bilete simple, bilete de o zi și bilete de grup. Compania se angajează să ofere un serviciu fiabil și eficient pasagerilor săi și joacă un rol important în conectarea comunităților din regiunea Văii Rinului.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Tipuri de bilete și facilități de la Bonn la Köln

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de DB - InterCity Express (ICE) atunci când călătoriți de la Bonn la Köln.

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
Servicii la bord DB - InterCity Express (ICE), MittelrheinBahn și National Express de la Bonn la Köln
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bonn la Köln cu train.
Facilităţi DB - InterCity Express (ICE) MittelrheinBahn National Express
quiet_zone Zona de liniste check check check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check cross check
accessibility Accesibilitate check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check

Bonn la Köln Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.71kg
Autobuz
1.83kg
Zbor
4.88kg
Mașină
3.9kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bonn la Köln cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bonn și Köln sunt 1.71kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bonn și Köln? Luând trenul între Bonn și Köln veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 3.17kg față de un zbor, 0.12kg față de autobuz și 2.19kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bonn la Köln?
Un bilet de tren de la Bonn la Köln este de 86,64 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 85,51 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bonn la Köln?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bonn la Köln este de 85,51 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bonn și Köln cu tren?
Distanța între Bonn și Köln este de 24,4 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bonn și Köln?
Călătoria de la Bonn la Köln durează în medie 0 ore 28 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 27 min..
Ce companii operează de la Bonn la Köln?
Ruta Bonn - Köln este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - InterCity Express (ICE), MittelrheinBahn și National Express ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bonn la Köln?
Ruta de la Bonn la Köln are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bonn la Köln?
Primul tren de la Bonn la Köln pleacă la orele 00:33. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bonn la Köln?
Ultimul tren de la Bonn la Köln pleacă la orele 03:33. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bonn la Köln?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 85,51 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Bonn la Köln?
Există în medie 5 de la Bonn pentru a merge la Köln.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bonn și Köln?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bonn și Köln este 0 ore 27 min..
Există un tren direct de la Bonn la Köln?
Da, există un tren direct între Bonn și Köln.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bonn la Köln?
Călătoria cu tren de la Bonn la Köln creează 1.71kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bonn

Rute populare

Escapade de weekend de la Bonn

Rute internaționale din Bonn și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bonn

Principalele rute spre Köln

Rute asemănătoare

Alte rute populare