Tren Bonn - Köln prețuri de la 48,37RON

Începe de la
48,37RON
Descoperă

Bonn la Köln de la tren

Călătoria de la Bonn la Köln de la tren este de 24,4 km și durează 19 min. Există 1160 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:03 și ultima la 00:54. Este posibil să călătoriți de la Bonn la Köln cu tren pentru doar 48,37RON sau până la 130,22RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 48,37RON.

Cel mai bun preț 48,37RON
Durata călătoriei 19 min
Conexiune pe zi 1160
Cel mai mic pret 48,37RON
Cel mai mare preț 130,22RON
Prima Plecare 01:03
Ultima Plecare 00:54
Distanţă 24,4 km
Plecare Bonn
Sosire Köln
Transportatori DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity,

Tren Bilete de la Bonn la Köln

  Sep 29
  Detalii
  20°
  Sep 30
  Detalii
  20°
  Oct 01
  48,37RON
  22°
  Oct 02
  Detalii
  23°
  Oct 03
  Detalii
  19°
  Oct 04
  Detalii
  16°
  Oct 05
  Detalii
  16°
  Oct 06
  48,37RON
  16°
  Oct 07
  Detalii
  20°
  Oct 08
  Detalii
  20°
  Oct 09
  Detalii
  20°
  Oct 10
  Detalii
  16°
  Oct 11
  Detalii
  15°
  Oct 12
  Detalii
  16°
  Oct 13
  Detalii
  16°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
20°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Bonn la Köln

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Bonn la Köln. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de tren de la Bonn la Köln?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Bonn la Köln. Însă în medie veți plăti în jur de 75,57RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 41,05RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bonn la Köln

 
Sep 29
Vineri
20°
Detalii
Detalii
Sep 30
Sâmbătă
20°
Detalii
Detalii
Oct 01
Duminică
22°
48,37RON
24,38RON
Oct 02
Luni
23°
Detalii
Detalii
Oct 03
Marți
19°
Detalii
Detalii
Oct 04
Miercuri
16°
Detalii
Detalii
Oct 05
Joi
16°
Detalii
Detalii
Bilete ieftine de de la Bonn la Köln
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bonn la Köln.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bonn la Köln, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bonn la Köln.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bonn la Köln

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Köln cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Köln, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

ÖBB Nightjet, operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB), oferă călătorii peste noapte cu trenul între marile orașe europene, oferind o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători pe timp de noapte. Trenurile Nightjet sunt echipate cu cabine de dormit, cupee și scaune, oferind pasagerilor o modalitate confortabilă și convenabilă de a călători pe distanțe lungi în timp ce dorm. Serviciul rulează în toată Austria și se extinde în țările vecine, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă.

MittelrheinBahn este o companie regională de trenuri care operează în regiunea Valea Rinului din Germania. Este o subsidiară a Transdev, o companie globală de transport. MittelrheinBahn operează pe mai multe rute, inclusiv pe linia Koblenz-Mainz, pe linia Koblenz-Trier și pe linia Koblenz-Bingen. Trenurile companiei sunt moderne și confortabile, cu facilități precum aer condiționat, Wi-Fi gratuit și toalete la bord. MittelrheinBahn oferă, de asemenea, diverse opțiuni de bilete, inclusiv bilete simple, bilete de o zi și bilete de grup. Compania se angajează să ofere un serviciu fiabil și eficient pasagerilor săi și joacă un rol important în conectarea comunităților din regiunea Văii Rinului.

National Express este o companie multinațională britanică de transport public care operează servicii de autobuz și feroviar în Marea Britanie, Europa, Africa de Nord și America de Nord. Compania a fost fondată în 1972 și are sediul central în Birmingham, Marea Britanie. National Express operează o flotă de peste 1.600 de autobuze, care deservește peste 900 de destinații din Marea Britanie. Compania operează, de asemenea, servicii feroviare în Marea Britanie, inclusiv franciza East Anglia.

Tipuri de bilete și facilități de la Bonn la Köln

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity, Nightjet și DB - InterCity Express (ICE) atunci când călătoriți de la Bonn la Köln.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Seated carriage

Aceste bilete sunt ideale pentru călătorii mai scurte în timpul zilei, având locuri confortabile în vagoane cu aer condiționat.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Couchette

Aceste bilete oferă o opțiune mai accesibilă pentru călătoriile peste noapte, cu paturi supraetajate în compartimente comune care pot găzdui până la 6 pasageri.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Sleeper cabin

Acestea sunt cele mai confortabile bilete Nightjet, cu compartimente simple, duble sau triple cu paturi, pături și perne pentru un somn bun.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity și MittelrheinBahn de la Bonn la Köln
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bonn la Köln cu tren.
Facilităţi DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity MittelrheinBahn DB - Regionalbahn National Express EuroCity DB - Regional Express Nightjet
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Bonn la Köln Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.3kg
Autobuz
1.7kg
Zbor
67.0kg
Mașină
6.5kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bonn la Köln cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bonn și Köln sunt 0.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bonn și Köln? Luând trenul între Bonn și Köln veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 66.7kg față de un zbor, 1.4kg față de autobuz și 6.2kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bonn la Köln?
Un bilet de tren de la Bonn la Köln este de 74,22RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 48,37RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bonn la Köln?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bonn la Köln este de 48,37RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bonn și Köln cu tren?
Distanța între Bonn și Köln este de 24,4 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bonn și Köln?
Călătoria de la Bonn la Köln durează în medie 44 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 19 min.
Ce companii operează de la Bonn la Köln?
Ruta Bonn - Köln este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, MittelrheinBahn, DB - Regionalbahn, National Express, EuroCity, DB - Regional Express, Nightjet ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bonn la Köln?
Ruta de la Bonn la Köln are în medie 1160 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bonn la Köln?
Primul tren de la Bonn la Köln pleacă la orele 01:03. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bonn la Köln?
Ultimul tren de la Bonn la Köln pleacă la orele 00:54. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bonn la Köln?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 48,37RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Bonn la Köln?
Există stații 6 de la care puteți pleca de la Bonn pentru a merge la Köln. Puteți merge de la Bonn Hbf, Bonn Central Station (flixtrain), Gronau Heussallee/museumsmeile, Bonn, Thomas-mann-str., Bonn, Beuel Bahnhof, Bonn și Gronau Un Campus Bahnhof, Bonn și puteți ajunge la Köln Hbf, Cologne Central Station (flixtrain), Köln Süd, Köln, Hbf (breslauer Platz) și Köln Messe/deutz.
Câte conexiuni directe merg de la Bonn la Köln?
Există în medie 480 de la Bonn pentru a merge la Köln.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bonn și Köln?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bonn și Köln este 19 min.
Există un tren direct de la Bonn la Köln?
Da, există un tren direct între Bonn și Köln.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bonn la Köln?
Călătoria cu tren de la Bonn la Köln creează 0.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Bonn

Rute populare

Escapade de weekend de la Bonn

Rute internaționale din Bonn și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bonn

Principalele rute spre Köln

Rute asemănătoare

Alte rute populare