Gasiți un tren de la Kortrijk până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 62,37 RON
Durata călătoriei 1 h 57 min
Călătorii pe zi 398
Prima plecare 05:17
Ultima plecare 23:44
Distanța 76 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Kortrijk la Bruxelles.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Kortrijk la o clipire Bruxelles din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este prețul biletelor de tren de la Kortrijk la Bruxelles?

În medie, bilete de tren de la Kortrijk la 64,51 RON de cost Bruxelles, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 62,37 RON.

Ce companii de turism de la Kortrijk cu trenul până la Bruxelles?

Pentru a ajunge la cu trenul Bruxelles, vă puteți baza pe SNCB, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Trenuri din Kortrijk spre Bruxelles

Cât timp va dura de la Kortrijk te la cu trenul și Bruxelles atunci când fac trenurile plece?

În timp ce primul tren spre frunze la 05:17 Bruxelles ultimul, ultima este programată pentru 23:44. Durata medie a călătoriei este de 1 h 57 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Bruxelles în 34 min.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Kortrijk și Bruxelles?

Puteți lua trenul spre Courtrai / Kortrijk la Bruxelles, care ajunge la Bru.-Centraal / Brux.-Central, Bockstael, Delta, Watermael / Watermaal, Brux./Brus.-Schuman, Brux.-/ Brus.-Congr, Simonis, BRILJANT/BRILLANT [STIB/MIVB], MERODE [STIB/MIVB], Etterbeek, ETTERBEEK STATION/ETTERBEEK GARE [STIB/MIVB], WATERMAAL STATION/WATERMAEL GARE [STIB/MIVB], DELTA [STIB/MIVB], SIMONIS [STIB/MIVB], SCHUMAN [STIB/MIVB], HANKAR [STIB/MIVB], Arcades, BOCKSTAEL [STIB/MIVB] și Meiser.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.