Tren München - Karlsruhe prețuri de la 72,81 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

München la Karlsruhe cu trenul

Călătoria de la München la Karlsruhe cu trenul este de 253,99 km și durează 4 ore 7 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:01 și ultima la 09:47. Este posibil să călătoriți de la München la Karlsruhe cu tren pentru doar 72,81 lei sau până la 362,03 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 72,81 lei.

Cel mai mic pret72,81 lei
Durata călătoriei4 ore 7 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret72,81 lei
Cel mai mare preț362,03 lei
Prima Plecare00:01
Ultima Plecare09:47
Distanţă253,99 km
PlecareMünchen
SosireKarlsruhe
TransportatoriDB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-WürttembergDetalii

Tren Bilete de la Munich la Karlsruhe

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la München la Karlsruhe cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la München la Karlsruhe. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la München la Karlsruhe?

Cele mai ieftine bilete de tren de la München la Karlsruhe costă 72,81 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 217,44 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la München la Karlsruhe.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la München la Karlsruhe. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la München la Karlsruhe vă va costa 217,44 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la München la Karlsruhe cu trenul?

Cu o distanță de 253,99 km între München și Karlsruhe, de obicei va dura 4 ore 7 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 7 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Pentru a ajunge mai repede de la München la Karlsruhe, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între München și Karlsruhe vor termina călătoria în 2 ore 58 min.. În medie, vă va lua cam 4 ore 7 min. pentru a parcurge 253,99 km între München și Karlsruhe.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la München la Karlsruhe?

Veți putea pleca din München folosind stații precum Hopfenstraße, München,Hauptbahnhof Seidlstraße, München,Blumenstraße, München. Acestea vă conectează cu stații care includ Grötzingen Nord, Karlsruhe,Karlsruhe HBF,Durlach Gudrunstraße, Karlsruhe din Karlsruhe. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în München, fie în Karlsruhe, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la München la Karlsruhe?

În medie, sunt 3 plecări zilnice de la München la Karlsruhe. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la München care merg direct la Karlsruhe. Există 3 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la München la Karlsruhe. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Munich la Karlsruhe

Bilete ieftine de tren de la München la Karlsruhe
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la München la Karlsruhe.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la München la Karlsruhe, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la München la Karlsruhe.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Munich la Karlsruhe

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 82,58 lei la 318,69 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 74% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la München la Karlsruhe

Cele mai ieftine bilete de tren München - Karlsruhe pot fi găsite până la 94,26 lei dacă aveți noroc sau 166,63 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 283,41 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Karlsruhe cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Karlsruhe, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Regional Express (Rex) este o companie aeriană australiană care operează zboruri regionale programate către peste 60 de destinații din Australia. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are sediul în Mascot, New South Wales. Rex operează o flotă de peste 60 de aeronave, inclusiv turbopropulsoare Saab 340 și avioane Boeing 737-800NG. Principalul accent al companiei aeriene este furnizarea de călătorii aeriene la prețuri accesibile comunităților regionale, cu un accent puternic pe siguranță, fiabilitate și servicii pentru clienți. Rex oferă, de asemenea, un program de călători frecvent, Rex Business Flyer și are parteneriate cu alte companii aeriene, cum ar fi Qantas și Virgin Australia.

Tipuri de bilete și facilități de la München la Karlsruhe

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de DB - InterCity Express (ICE) atunci când călătoriți de la München la Karlsruhe.

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
Servicii la bord DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express și DB - Intercity de la München la Karlsruhe
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la München la Karlsruhe cu train.
Facilităţi DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express DB - Intercity
quiet_zone Zona de liniste check check cross
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check cross check
accessibility Accesibilitate check check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
air_con Aer condiționat check check cross
bicycle Bicicleta check check cross
sleeper_couchette Vagon de dormit check check cross

München la Karlsruhe Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
17.78kg
Autobuz
19.05kg
Zbor
50.8kg
Mașină
40.64kg
Care sunt emisiile de CO2 de la München la Karlsruhe cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între München și Karlsruhe sunt 17.78kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între München și Karlsruhe? Luând trenul între München și Karlsruhe veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 33.02kg față de un zbor, 1.27kg față de autobuz și 22.86kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la München la Karlsruhe?
Un bilet de tren de la München la Karlsruhe este de 217,44 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 72,81 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la München la Karlsruhe?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la München la Karlsruhe este de 72,81 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre München și Karlsruhe cu tren?
Distanța între München și Karlsruhe este de 253,99 km.
Cât durează călătoria cu tren între München și Karlsruhe?
Călătoria de la München la Karlsruhe durează în medie 4 ore 7 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 58 min..
Ce companii operează de la München la Karlsruhe?
Ruta München - Karlsruhe este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-Württemberg, DB - Regional Express, SWEG Bahn Stuttgart și DB - Intercity ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la München la Karlsruhe?
Ruta de la München la Karlsruhe are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la München la Karlsruhe?
Primul tren de la München la Karlsruhe pleacă la orele 00:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la München la Karlsruhe?
Ultimul tren de la München la Karlsruhe pleacă la orele 09:47. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la München la Karlsruhe?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 72,81 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între München și Karlsruhe?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între München și Karlsruhe este 2 ore 58 min..
Există un tren direct de la München la Karlsruhe?
Da, există un tren direct între München și Karlsruhe.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la München la Karlsruhe?
Călătoria cu tren de la München la Karlsruhe creează 17.78kg emisii de CO2.

Treceți local de la München

Rute populare

Escapade de weekend de la München

Rute internaționale din München și zonele din apropiere

Alte destinații de la München

Principalele rute spre Karlsruhe

Rute asemănătoare

Alte rute populare