Tren München - Karlsruhe prețuri de la 72,81RON

Începe de la
72,81RON
Descoperă

München la Karlsruhe de la tren

Călătoria de la München la Karlsruhe de la tren este de 253,7 km și durează 2 h 45 min. Există 484 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:01 și ultima la 00:59. Este posibil să călătoriți de la München la Karlsruhe cu tren pentru doar 72,81RON sau până la 282,92RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 72,81RON.

Cel mai bun preț 72,81RON
Durata călătoriei 2 h 45 min
Conexiune pe zi 484
Cel mai mic pret 72,81RON
Cel mai mare preț 282,92RON
Prima Plecare 01:01
Ultima Plecare 00:59
Distanţă 253,7 km
Plecare München
Sosire Karlsruhe
Transportatori DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity,

Tren Bilete de la München la Karlsruhe

  Sep 29
  Detalii
  25°
  Sep 30
  Detalii
  20°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  87,47RON
  26°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  17°
  Oct 05
  Detalii
  16°
  Oct 06
  Detalii
  11°
  Oct 07
  Detalii
  11°
  Oct 08
  Detalii
  16°
  Oct 09
  Detalii
  20°
  Oct 10
  Detalii
  22°
  Oct 11
  Detalii
  21°
  Oct 12
  Detalii
  19°
  Oct 13
  Detalii
  17°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la München la Karlsruhe

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la München la Karlsruhe. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la München la Karlsruhe?

Prețurile vor varia când călătoriți de la München la Karlsruhe. Însă în medie veți plăti în jur de 191,42RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 63,03RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la München la Karlsruhe

 
Sep 29
Vineri
25°
Detalii
Detalii
Sep 30
Sâmbătă
20°
Detalii
Detalii
Oct 01
Duminică
22°
Detalii
Detalii
Oct 02
Luni
26°
87,47RON
39,04RON
Oct 03
Marți
24°
Detalii
Detalii
Oct 04
Miercuri
17°
Detalii
Detalii
Oct 05
Joi
16°
Detalii
Detalii
Bilete ieftine de de la München la Karlsruhe
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la München la Karlsruhe.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la München la Karlsruhe, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la München la Karlsruhe.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la München la Karlsruhe

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Karlsruhe cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Karlsruhe, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

ÖBB Nightjet, operat de Căile Ferate Federale Austriace (ÖBB), oferă călătorii peste noapte cu trenul între marile orașe europene, oferind o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători pe timp de noapte. Trenurile Nightjet sunt echipate cu cabine de dormit, cupee și scaune, oferind pasagerilor o modalitate confortabilă și convenabilă de a călători pe distanțe lungi în timp ce dorm. Serviciul rulează în toată Austria și se extinde în țările vecine, cum ar fi Germania, Elveția, Italia și Republica Cehă.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

Tipuri de bilete și facilități de la München la Karlsruhe

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity, Nightjet și TGV inOui atunci când călătoriți de la München la Karlsruhe.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Seated carriage

Aceste bilete sunt ideale pentru călătorii mai scurte în timpul zilei, având locuri confortabile în vagoane cu aer condiționat.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Couchette

Aceste bilete oferă o opțiune mai accesibilă pentru călătoriile peste noapte, cu paturi supraetajate în compartimente comune care pot găzdui până la 6 pasageri.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Sleeper cabin

Acestea sunt cele mai confortabile bilete Nightjet, cu compartimente simple, duble sau triple cu paturi, pături și perne pentru un somn bun.

Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity și TGV inOui de la München la Karlsruhe
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la München la Karlsruhe cu tren.
Facilităţi DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity TGV inOui EuroCity DB - Regional Express Nightjet
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

München la Karlsruhe Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.3kg
Autobuz
8.3kg
Zbor
331.4kg
Mașină
32.0kg
Care sunt emisiile de CO2 de la München la Karlsruhe cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între München și Karlsruhe sunt 1.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între München și Karlsruhe? Luând trenul între München și Karlsruhe veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 330.2kg față de un zbor, 7.0kg față de autobuz și 30.7kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la München la Karlsruhe?
Un bilet de tren de la München la Karlsruhe este de 149,08RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 72,81RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la München la Karlsruhe?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la München la Karlsruhe este de 72,81RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre München și Karlsruhe cu tren?
Distanța între München și Karlsruhe este de 253,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între München și Karlsruhe?
Călătoria de la München la Karlsruhe durează în medie 3 h 40 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 45 min.
Ce companii operează de la München la Karlsruhe?
Ruta München - Karlsruhe este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, TGV inOui, Go-Ahead Baden-Württemberg, EuroCity, SWEG Bahn Stuttgart, DB - Regional Express, Nightjet ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la München la Karlsruhe?
Ruta de la München la Karlsruhe are în medie 484 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la München la Karlsruhe?
Primul tren de la München la Karlsruhe pleacă la orele 01:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la München la Karlsruhe?
Ultimul tren de la München la Karlsruhe pleacă la orele 00:59. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la München la Karlsruhe?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 72,81RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la München la Karlsruhe?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la München pentru a merge la Karlsruhe. Puteți merge de la München Hbf și puteți ajunge la Karlsruhe Hbf, Grötzingen și Karlsruhe-durlach.
Câte conexiuni directe merg de la München la Karlsruhe?
Există în medie 7 de la München pentru a merge la Karlsruhe.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între München și Karlsruhe?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între München și Karlsruhe este 2 h 45 min.
Există un tren direct de la München la Karlsruhe?
Da, există un tren direct între München și Karlsruhe.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la München la Karlsruhe?
Călătoria cu tren de la München la Karlsruhe creează 1.3kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la München

Rute populare

Escapade de weekend de la München

Rute internaționale din München și zonele din apropiere

Alte destinații de la München

Principalele rute spre Karlsruhe

Rute asemănătoare

Alte rute populare