Tren Karlsruhe - München prețuri de la 141,70 lei

Începe de la
141,70 lei

Karlsruhe la München de la tren

Călătoria de la Karlsruhe la München de la tren este de 253,99 km și durează 3 ore 30 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:29 și ultima la 05:49. Este posibil să călătoriți de la Karlsruhe la München cu tren pentru doar 141,70 lei sau până la 190,57 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 141,70 lei.

Cel mai mic pret141,70 lei
Durata călătoriei3 ore 30 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret141,70 lei
Cel mai mare preț190,57 lei
Prima Plecare03:29
Ultima Plecare05:49
Distanţă253,99 km
PlecareKarlsruhe
SosireMünchen
TransportatoriDB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-Württemberg

Tren Bilete de la Karlsruhe la Munich

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Karlsruhe la München cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Karlsruhe la München. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Karlsruhe la München?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Karlsruhe la München costă 141,70 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 161,25 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Karlsruhe la München.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Karlsruhe la München. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 161,25 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Karlsruhe la München.

Cât de lungă este călătoria de la Karlsruhe la München cu trenul?

Cu o distanță de 253,99 km între Karlsruhe și München, de obicei va dura 3 ore 30 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 3 ore 30 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Karlsruhe la München acoperă o distanță de 253,99 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 3 ore 30 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 3 ore 25 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Karlsruhe la München făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Karlsruhe la München?

Puteți pleca din Karlsruhe la stații precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în München la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Karlsruhe și München. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Karlsruhe la München?

Dacă vreți să ajungeți de la Karlsruhe la München, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 3 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Karlsruhe și München. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Karlsruhe la München. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Karlsruhe la Munich

Bilete ieftine de tren de la Karlsruhe la München
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Karlsruhe la München.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Karlsruhe la München, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Karlsruhe la München.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Karlsruhe la Munich

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 54,34 lei la 222,43 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 76% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la München cu trenul

Când călătoriți cu trenul către München, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Express InterCity este un tip de serviciu de tren care operează în multe țări din întreaga lume. Este conceput pentru a oferi transport rapid și eficient între orașele mari, cu opriri limitate pe parcurs. Trenurile Express InterCity oferă de obicei facilități precum scaune confortabile, aer condiționat și servicii de mâncare și băuturi la bord. Ele pot avea, de asemenea, opțiuni de scaune la clasa întâi sau la clasa business pentru pasagerii care doresc un plus de confort și facilități. Trenurile Express InterCity sunt adesea o alegere populară pentru călătorii de afaceri, turiștii și navetiștii care trebuie să călătorească între orașe rapid și convenabil.

Tipuri de bilete și facilități de la Karlsruhe la München

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de DB - InterCity Express (ICE) atunci când călătoriți de la Karlsruhe la München.

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.
wifi Wifi
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.
wifi Wifi
quiet_zone Zona de liniste
power_sockets Prize
luggage Bagaje
accessibility Accesibilitate
food_and_drink Mancare si bautura
air_con Aer condiționat
bicycle Bicicleta

Descrierea facilitatii

Aflați mai multe despre diferitele facilități disponibile la bord cu fiecare transportator pe această rută.

power_sockets Prize open icon close icon
Rămâneți încărcat cu o priză disponibilă pentru fiecare două locuri în tren.
wifi Wifi open icon close icon
În trenurile ICE, bucurați-vă de WiFi gratuit și accesați portalul ICE pentru filme, emisiuni TV, cărți audio, jocuri și materiale de lectură.
quiet_zone Zona de liniste open icon close icon
Căutați liniște pe ICE Frankfurt cu Autocarul 21 (clasa a doua) și Autocarul 28/29 (clasa I). Pe ICE 104/105 Basel, este Coach 31 (clasa a doua) și Coach 38/39 (clasa I).
luggage Bagaje open icon close icon
Pe trenurile ICE, puteți aduce orice cantitate de bagaje fără restricții. Păstrați pungi mici fie în rafturile de deasupra capului, fie sub scaune. Pentru bagaje mai mari, utilizați suporturile care se găsesc în compartimente sau în apropierea ușilor exterioare.
accessibility Accesibilitate open icon close icon
Pentru asistență la îmbarcare, schimbarea trenurilor sau alte întrebări, contactați Serviciul de mobilitate al DB. Personalul este întotdeauna gata să asiste și să asigure o călătorie fără probleme.
food_and_drink Mancare si bautura open icon close icon
Cu ICE, alegeți între un meniu complet la restaurantul de la bord sau gustări rapide la bistro. Pentru pasagerii din clasa întâi, mâncarea și băuturile gratuite sunt servite direct la locul dvs. Meniul divers al DB, actualizat trimestrial, oferă opțiuni locale și vegetariene/vegane.
air_con Aer condiționat open icon close icon
Trenurile ICE nu oferă doar aer condiționat, ci și inovează cu sisteme ecologice care răcesc și încălzesc folosind agenți frigorifici naturali.
bicycle Bicicleta open icon close icon
În trenurile Deutsche Bahn, asigurați-vă că este dezasamblat și ambalat confortabil într-o cutie sau husă cu numele dvs. etichetat pe ea și îl puteți aduce la bord gratuit. De asemenea, ai voie un bagaj obișnuit și unul de mână. Doar asigurați-vă că bicicleta dvs. nu împiedică alți călători sau nu blochează culoarele. Notă: bicicletele speciale nu sunt permise, dar dacă sunteți un călător internațional, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile în orele de vârf.
Servicii la bord DB - InterCity Express (ICE) de la Karlsruhe la München
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Karlsruhe la München cu train.
Facilităţi DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Karlsruhe la München Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
17.78kg
Autobuz
19.05kg
Zbor
50.8kg
Mașină
40.64kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Karlsruhe la München cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Karlsruhe și München sunt 17.78kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Karlsruhe și München? Luând trenul între Karlsruhe și München veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 33.02kg față de un zbor, 1.27kg față de autobuz și 22.86kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Karlsruhe la München?
Un bilet de tren de la Karlsruhe la München este de 161,25 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 141,70 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Karlsruhe la München?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Karlsruhe la München este de 141,70 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Karlsruhe și München cu tren?
Distanța între Karlsruhe și München este de 253,99 km.
Cât durează călătoria cu tren între Karlsruhe și München?
Călătoria de la Karlsruhe la München durează în medie 3 ore 30 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 25 min..
Ce companii operează de la Karlsruhe la München?
Ruta Karlsruhe - München este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - InterCity Express (ICE) și Go-Ahead Baden-Württemberg ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Karlsruhe la München?
Ruta de la Karlsruhe la München are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Karlsruhe la München?
Primul tren de la Karlsruhe la München pleacă la orele 03:29. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Karlsruhe la München?
Ultimul tren de la Karlsruhe la München pleacă la orele 05:49. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Karlsruhe la München?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 141,70 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Karlsruhe la München?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Karlsruhe pentru a merge la München. Puteți merge de la Grötzingen, Karlsruhe Hbf și Karlsruhe-Durlach și puteți ajunge la München Hauptbahnhof Süd, München Hbf Nord și München.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Karlsruhe și München?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Karlsruhe și München este 3 ore 25 min..
Există un tren direct de la Karlsruhe la München?
Da, există un tren direct între Karlsruhe și München.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Karlsruhe la München?
Călătoria cu tren de la Karlsruhe la München creează 17.78kg emisii de CO2.

Treceți local de la Karlsruhe

Rute populare

Escapade de weekend de la Karlsruhe

Rute internaționale din Karlsruhe și zonele din apropiere

Alte destinații de la Karlsruhe

Principalele rute spre München

Rute asemănătoare

Alte rute populare