Gasiți un tren de la Oostende până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles
de la 17 RON

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 82,83 RON
Durata călătoriei 1 h 47 min
Călătorii pe zi 387
Prima plecare 05:41
Ultima plecare 00:09
Distanța 109 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Oostende la Bruxelles.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Care este prețul biletelor de tren de la Oostende la Bruxelles?

În medie, bilete de tren de la Oostende la 82,83 RON de cost Bruxelles, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 81,86 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Oostende la Bruxelles?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Belgianrail și SNCB care deservesc Oostende ruta trenului -. Bruxelles .

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii 82,83 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Oostende spre Bruxelles

Cât timp durează de la Oostende la și când Bruxelles trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 1 h 55 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 34 min în Bruxelles. Primul tren pleacă de la Oostende la 05:42, iar ultimul pleacă la 00:09.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Bruxelles ultimul ajungeti?

Puteți lua trenul spre Gand-Saint-Pierre / Gent-Sint-Pieters și Ostende / Oostende la Bruxelles, care ajunge la Brux.-/ Brus-Centr., Brux./Brus.-Schuman, Etterbeek, ETTERBEEK STATION/ETTERBEEK GARE [STIB/MIVB], Bockstael, SCHUMAN [STIB/MIVB], BOCKSTAEL [STIB/MIVB] și MERODE [STIB/MIVB].

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

Deoarece călătoria între Oostende și relativ scurt Bruxelles ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.