Gasiți un tren de la Tournai până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 62,37 RON
Durata călătoriei 1 h 45 min
Călătorii pe zi 396
Prima plecare 05:44
Ultima plecare 23:09
Distanța 73 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Tournai la Bruxelles.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Tournai la o clipire Bruxelles din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Tournai la Bruxelles?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Tournai la Bruxelles pentru 62,37 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 64,95 RON medie Bruxelles ultimul.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Tournai pentru a Bruxelles?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Tournai la Bruxelles oferite de SNCB.

Trenuri din Tournai spre Bruxelles

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Bruxelles ultimul este călătoria?

Durata medie a călătoriei este 1 h 45 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 17 min în Bruxelles. Primul tren pleacă de la Tournai la 05:44, iar ultimul pleacă la 23:09.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Tournai la Bruxelles?

Trenurile pleacă Tournai din Froyennes și Tournai / Doornik și să ajungă la Bockstael, Brux.-/ Brus-Centr., Brux./Brus.-Schuman, Etterbeek, HANKAR [STIB/MIVB], Brux.-/ Brus.-Congr, WATERMAAL STATION/WATERMAEL GARE [STIB/MIVB], DELTA [STIB/MIVB], MERODE [STIB/MIVB], Delta, SIMONIS [STIB/MIVB], Watermael / Watermaal, Simonis, Meiser, SCHUMAN [STIB/MIVB], Mérode/Merode și BOCKSTAEL [STIB/MIVB].

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.