Autobuz Bilbao - Zaragoza preturi de la 111,21 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Bilbao la Zaragoza cu autobuzul

Călătoria de la Bilbao la Zaragoza cu autobuzul este de 245,5 km și durează 4 ore 3 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 10:30 și ultima la 16:40. Este posibil să călătoriți de la Bilbao la Zaragoza cu autobuz pentru doar 111,21 lei sau până la 111,21 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 111,21 lei.

Cel mai mic pret111,21 lei
Durata călătoriei4 ore 3 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret111,21 lei
Cel mai mare preț111,21 lei
Prima Plecare10:30
Ultima Plecare16:40
Distanţă245,5 km
PlecareBilbao
SosireZaragoza
TransportatoriAlsa

Autobuz Bilete de la Bilbao la Zaragoza

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Bilbao la Zaragoza cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bilbao la Zaragoza? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Bilbao la Zaragoza, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Bilbao la Zaragoza cu autobuzul?

Prețurile biletelor de autobuz de la Bilbao la Zaragoza variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Bilbao la Zaragoza vor costa 111,21 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 111,21 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bilbao la Zaragoza. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Bilbao la Zaragoza vă va costa 111,21 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Bilbao la Zaragoza cu autobuzul?

Cu o distanță de 245,5 km între Bilbao și Zaragoza, de obicei va dura 4 ore 3 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 3 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Bilbao și Zaragoza cu autobuzul durează de obicei 4 ore 3 min. pentru a acoperi o distanță de 245,5 km. Cea mai scurtă călătorie de la Bilbao la Zaragoza vă va duce 3 ore 30 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Zaragoza, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Bilbao la Zaragoza?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Bilbao la Zaragoza la 10:30. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 16:40. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima plecare a serii de la Bilbao la Zaragoza este la 10:30, în timp ce ultima călătorie pornește la 16:40. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Bilbao și Zaragoza. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Bilbao la Zaragoza cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Bilbao și Zaragoza. Vă puteți începe călătoria în Bilbao la stații precum Bilbao Abando,Bilbao, Estación de Autobuses,Bilbao - Kastrexana. Acestea se leagă de stații care includ ZARAGOZA DELICIAS,Zaragoza Airport din Zaragoza. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Bilbao la Zaragoza.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Bilbao spre Zaragoza?

Numărul exact al călătoriilor de la Bilbao la Zaragoza poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 3 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Bilbao la Zaragoza. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Bilbao la Zaragoza variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 3 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bilbao la Zaragoza. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bilbao la Zaragoza

Bilete ieftine de autobuz de la Bilbao la Zaragoza
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bilbao la Zaragoza.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bilbao la Zaragoza, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bilbao la Zaragoza.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bilbao la Zaragoza

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 98,36 lei la 117,61 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 16% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Bilbao la Zaragoza

Cele mai ieftine bilete de autobuz Bilbao - Zaragoza pot fi găsite până la 98,90 lei dacă aveți noroc sau 110,13 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 113,22 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Zaragoza cu autobuzul

Când călătoriți la Zaragoza cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord Alsa de la Bilbao la Zaragoza
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bilbao la Zaragoza cu bus.
Facilităţi Alsa
wifi Wifi check
luggage Bagaje check
bicycle Bicicleta check

Bilbao la Zaragoza Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
17.18kg
Autobuz
18.41kg
Zbor
49.1kg
Mașină
39.28kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Bilbao la Zaragoza?
Un bilet de autobuz de la Bilbao la Zaragoza este de 111,21 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 111,21 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Bilbao la Zaragoza?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Bilbao la Zaragoza este de 111,21 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bilbao și Zaragoza cu autobuz?
Distanța între Bilbao și Zaragoza este de 245,5 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Bilbao și Zaragoza?
Călătoria de la Bilbao la Zaragoza durează în medie 4 ore 3 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 30 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Bilbao la Zaragoza?
Ruta de la Bilbao la Zaragoza are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Bilbao la Zaragoza?
Primul autobuz de la Bilbao la Zaragoza pleacă la orele 10:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Bilbao la Zaragoza?
Ultimul autobuz de la Bilbao la Zaragoza pleacă la orele 16:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bilbao la Zaragoza?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 111,21 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Bilbao la Zaragoza?
Există în medie 3 de la Bilbao pentru a merge la Zaragoza.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Bilbao și Zaragoza?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Bilbao și Zaragoza este 3 ore 30 min..
Există un autobuz direct de la Bilbao la Zaragoza?
Da, există un autobuz direct între Bilbao și Zaragoza.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Bilbao la Zaragoza?
Călătoria cu autobuz de la Bilbao la Zaragoza creează 18.41kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bilbao

Rute populare

Escapade de weekend de la Bilbao

Rute internaționale din Bilbao și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bilbao

Principalele rute spre Zaragoza

Rute asemănătoare

Alte rute populare